Galatasaray Son dakika - Bafetimbi Gomis transferinde Galatasaray'a kötü haber! Süper Lig ekibi devrede

Son dakika - Bafetimbi Gomis transferinde Galatasaray'a kötü haber! Süper Lig ekibi devrede

26.01.2022 - 12:10 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Başkan Burak Elmas'ın 'Görüşüyoruz' dediği eski gol kralı Bafetimbi Gomis'e Süper Lig'den talip çıktı. Fransız golcü, Antalyaspor'un transfer teklifini önce Galatasaray ile görüşmek istediğini belirterek beklemeye aldı.

Son dakika - Bafetimbi Gomis transferinde Galatasaraya kötü haber Süper Lig ekibi devrede

Al Hilal'le yollarını ayıran Bafetimbi Gomis, rotasını Süper Lig'e çevirdi. Eski takımı Galatasaray'ın görüşmelere başladığı 36 yaşındaki golcü için Antalyaspor devreye girdi. 

Haberin Devamı

Ajansspor'da yer alan habere göre; geride kalan 23 haftada kaydettiği 23 golle Süper Lig'in en kısır takımları arasında yerini alan Akdeniz ekibi golcü transferi için yoğun mesai harcıyor. Robert Beric transferi için uğraş veren kırmızı-beyazlıların A planı da belli oldu. Taraftarı heyecanlandıracak bir ismi takıma kazandırmak için düğmeye basan Akrep, daha önce Galatasaray ile Süper Lig'de gol krallığı da yaşayan Bafetimbi Gomis'i gözüne kestirdi.

Son dakika - Bafetimbi Gomis transferinde Galatasaraya kötü haber Süper Lig ekibi devrede

Gomis ile ilk temas kuruldu
2017-2018 sezonunda Galatasaray'dan transfer olduğu Suudi Arabistan takımlarından Al Hilal Riyad ile yollarını ayıran Gomis'in, bonservisi elinde bulunuyor. Nuri Şahin'in raporu doğrultusunda ilk temasın kurulduğu Fransız futbolcunun düşünmek için süre istediği öğrenildi. Türkiye'deki arkadaşlarıyla temas kuran Gomis'in, Antalyaspor hakkında bilgi topladığı da gelen haberler arasında yer aldı.

Haberin Devamı

İlk tercihi Galatasaray
Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı belirtilen Gomis'in önceliğinin eskiden formasını giydiği ve Süper Lig gol krallığı yaşadığı Galatasaray olduğu öğrenildi. Fransız futbolcu, sarı-kırmızılı kulüp ile anlaşamazsa diğer teklifleri değerlendirecek.

Son dakika - Bafetimbi Gomis transferinde Galatasaraya kötü haber Süper Lig ekibi devrede

'Türkiye'ye dönmeye hazır'
Bafetimbi Gomis'in Menajeri Patrick Mendy, Gomis'in Türkiye'ye dönmeye hazır olduğunu ifade ederek, ''Galatasaray'a kapımız açık. Eğer isterlerse Galatasaray ile yarım kalan hikayeyi tamamlamak adına dönmekten kesinlikle mutlu olacak'' ifadelerini kullanmıştı.

Süper Lig'de gol kralı oldu
Bir sezon mücadele ettiği Süper Lig'e damgasını vuran Fransız yıldız, 33 maçta 29 gol atarak krallık yarışının zirvesinde yer aldı. Galatasaray'dan 6 milyon Euro bonservis bedeliyle 2018'de Al Hilal'e giden Bafetimbi Gomis, Suudi Arabistan ekibinde çıktığı 147 maçta 107 gol ve 16 asistlik performans sergiledi.

715 maçta 327 gol
Kariyerinde Saint-Étienne, Troyes, Lyon, Swansea, Marsilya, Galatasaray ve Al Hilal takımlarının formasını giyen Gomis, toplamda 715 resmi maça çıktı. Takımları adına 327 gole imza koyan Fransız futbolcu, 68 kez de arkadaşlarını golle buluşturdu.

Haberin Devamı

Ghezzal'dan Gomis'e: Come to Beşiktaş

Son dakika - Bafetimbi Gomis transferinde Galatasaraya kötü haber Süper Lig ekibi devrede

Öte yandan Beşiktaşlı yıldızlar Rachid Ghezzal ve Miralem Pjanic, Gomis'in Instagram'da yaptığı paylaşımı sonrası, Fransız golcüyü siyah-beyazlı takıma davet etti. Cezayirli futbolcu, Lyon'da bir dönem birlikte oynadığı Gomis'e 'Come to Beşiktaş' mesajı gönderdi.  

Yazarlar