Galatasaray SON DAKİKA: Barış Alper Yılmaz'a transfer takibi! Özel madde için resmi açıklama

SON DAKİKA: Barış Alper Yılmaz'a transfer takibi! Özel madde için resmi açıklama

12.02.2024 - 17:59 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın son haftalarda parlayan yıldızı olan Barış Alper Yılmaz, İtalyan ekiplerinin yakın takibinde. Sarı-kırmızılıların 2021 yazında Keçiörengücü'nden kadrosuna kattığı yıldız oyuncunun sözleşmesinde bulunan özel madde için eski kulübünden resmi açıklama geldi.

SON DAKİKA: Barış Alper Yılmaza transfer takibi Özel madde için resmi açıklama

Galatasaray'ın 2021 yazında Keçiörengücü'nden kadrosuna kattığı Barış Alper Yılmaz, sarı-kırmızılıların geçtiğimiz sezon elde ettiği şampiyonlukta önemli katkı sağlamıştı. Bu sezon başında rotasyonda düşünülen genç oyuncu, Hakim Ziyech'in sakatlığı ve sol bekte yaşanan problemin ardından adeta 'joker' oyuncu konumuna geldi. Sağ bek, sol bek ve hücumun iki tarafında da görev yapan Barış Alper Yılmaz, son 3 haftada attığı gollerle takımına büyük katkı sağladı. 

Haberin Devamı

İngiltere ve İtalyan ekiplerinin Barış Alper Yılmaz'ı RAMS Park'ta takip ettiği belirtildi. İtalyan ekiplerinin radarında olan Barış Alper Yılmaz için Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, genç oyuncunun sözleşmesinde yer alan özel madde hakkında açıklamalarda bulundu.

SON DAKİKA: Barış Alper Yılmaza transfer takibi Özel madde için resmi açıklama

GALATASARAY'IN JOKERİ OLDU

Barış Alper Yılmaz bu sezon Galatasaray'ın jokeri oldu. Sol bek, sağ bek hücumun her iki tarafında da görev yapan genç oyuncu bu sezon toplamda 38 maça çıkarken 4 gol 5 asistlik katkı verdi. A Milli Takım'ın da vazgeçilmezi haline gelen Barış Alper Yılaz, Hırvatistan ile oynanan kritik karşılaşmada galibiyeti getiren golü kaydetmişti.

"MAJÖR LİGLERDEN İLGİ VAR"

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların Barış Alper Yılmaz'ı elinde tutmasının zor olduğunu ifade etti. Dindar, "Barış Alper şu an yanıyor. İnanılmaz mücadele ediyor. Galatasaray'ın Barış'ı elinde tutması zor. Avrupa'nın majör liglerindeki iyi takımların tercih edeceği bir profil. Ekstra skor katkısı da vermeye başladı. Daha değerli hale geliyor. Barış Alper'in yaz döneminde iyi rakamlara transfer olabileceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Barış Alper Yılmaza transfer takibi Özel madde için resmi açıklama

İNGİLTERE VE İTALYA'DAN TALİPLERİ VAR

Sacha Boey'i 30 milyon euroluk rekor bedelle Bayern Münih'e gönderen Galatasaray'da transferin yeni gözdesi Barış Alper Yılmaz oldu. İngiltere ve İtalya'dan birçok ekibin temsilcisinin RAMS Park'ta oynanan karşılaşmalarda Barış Alper Yılmaz'ı mercek altına aldıkları ifade edildi.

SÖZLEŞMEDE ÖZEL MADDE! RESMİ AÇIKLAMA

Trendyol 1. Lig takımı Ankara Keçiörengücü'nde başkan Sedat Tahiroğlu'ndan Barış Alper Yılmaz açıklaması geldi. Ajansspor'a konuşan Sedat Tahiroğlu, "Barış Alper Yılmaz'ın performansı bizleri çok mutlu ediyor. Barış Alper'in Avrupa'da da ülkemizi temsil edeceğini düşünüyorum. Umarım hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirir. Barış Alper Yılmaz'ın ikinci satışından yüzde 20 payımız var. Bu payın satın alınması konusunda henüz bizimle iletişime geçen olmadı" dedi. 

SON DAKİKA: Barış Alper Yılmaza transfer takibi Özel madde için resmi açıklama

BARIŞ'I MONTELLA'YA SORDULAR

Galatasaray'ın Başakşehir'i sahasında 2-0 mağlup ettiği maçta İtalyan ekipleri; Napoli, Fiorentina, Lazio ve Inter'li yetkililerin Barış Alper Yılmaz’ı tribünden takip ettiği öğrenildi. Bu kulüplerin ayrıca A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’dan da Barış Alper Yılmaz’la ilgili bilgi aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Yazarlar