Basaksehir Son dakika | Başakşehir'den Volkan Babacan açıklaması!

Son dakika | Başakşehir'den Volkan Babacan açıklaması!

07.05.2020 - 18:36 | Son Güncellenme:

İsmi Beşiktaş ile anılan Volkan Babacan için Başakşehir'den açıklama geldi. Siyah-beyazlı kulübün milli kaleci ile bir yılı opisyonlu olmak üzere iki yıllık sözleşme önerildiği iddia edilmişti. Öte yandan konuyla ilgili Volkan Babacan da açıklama yaptı.

Son dakika | Başakşehirden Volkan Babacan açıklaması

Loris Karius ile yollarını ayıran ve kaleye transfer yapmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, rotasını yerli isimlere çevirdi. Siyah-beyazlı takımın Volkan Babacan ile bir yılı opisyonlu olmak üzere iki yıllık sözleşme önerildiği ancak resmiyette bir adım atılmadığı iddia edildi.

Haberin Devamı

 Başakşehir'den açıklama

Başakşehir'den Volkan Babacan ile ilgili açıklama geldi. Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz kurulduğu günden bu yana formamızı giyen milli kalecimiz Volkan Babacan'ın ismi, son günlerde farklı kulüplerle anılmaktadır. Kulübümüzün sembol isimlerinden biri olan Volkan Babacan için kulübümüze gelen herhangi bir teklif bulunmamaktadır. Tecrübeli kalecimizin ayrılacağı yönünde çıkan haberlere itibar edilmemesini rica ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Volkan Babacan'dan paylaşım
Konuyla ilgili olarak Volkan Babacan da açıklama yayınladı. Milli kaleci, siyah-beyazlı takımla görüşme yapmadığını dile getirdi.

Medipol Başakşehir ile 2020-2021 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki file bekçisi, bu sezon Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde forma şansı bulamadı. Volkan, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 4 maça çıktı.

Haberin Devamı

Son dakika | Başakşehirden Volkan Babacan açıklaması

Ribery'nin Chelsea'ye Attığı Durdurulamaz Gol Vuruşu