Galatasaray Bayern Münih'ten Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey'a kanca! Transfer görüşmeleri başladı

Bayern Münih'ten Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey'a kanca! Transfer görüşmeleri başladı

25.01.2024 - 21:21 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken ve İstanbulspor maçı kadrosunda yer almayan Sacha Boey ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Bayern Münih'in genç futbolcu için görüşmelere başladığı belirtildi.

Bayern Münihten Galatasarayın yıldızı Sacha Boeya kanca Transfer görüşmeleri başladı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın vazgeçilmezi Sacha Boey ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Okan Buruk'un ağrıları nedeniyle İstanbulspor maçı kadrosuna dahil etmediği Sacha Boey için Bayern Münih'in devrede olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Alman basınından SKY DE'nin haberine göre; Bayern Münih, Sacha Boey'u transfer etmek için Galatasaray ile görüşmelere başladı.

BURUK: AĞRILARI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sacha Boey'un İstanbulspor maçı kadrosunda olmama nedenini şu sözlerle açıklamıştı: "Sacha Boey ayağında ağrı hissettiğini, oynayamayacak durumda olduğunu söyledi. O yüzden değişiklik yaptık."

Sacha Boey bu sezon Galatasaray'da 31 maçta şans buldu. Fransız sağ bek bu süreçte savunma katkısının yanı sıra rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısı gösterdi.

23 yaşındaki Sacha Boey'un Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Fransız futbolcunun güncel piyasa değeri 22 milyon euro.

Haberin Devamı

Rennes altyapısında yetişen Sacha Boey, 2020-2021 sezonunda kiralık olarak Dijon'da oynadı. Galatasaray, Sacha Boey'u 2021-2022 sezonu başında 1 milyon 150 bin euro bedelle renklerine bağladı.