Skorer Son dakika: Beşiktaş transfer haberleri... Transferde son durum! İşte son gelişmeler...

Son dakika: Beşiktaş transfer haberleri... Transferde son durum! İşte son gelişmeler...

10.01.2020 - 22:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in ilk devresi geride kaldı. Beşiktaş ilk yarıyı son zamanlardaki çıkışıyla 5'in sırada tamamladı. Transfer sezonu açıldı ve Kara Kartal yeni transferler merak ediliyor. Taraftar ise son gelişmelerden geri kalmamak adına son durumu araştırıyor. İşte Beşiktaş transfer haberleri...

Son dakika: Beşiktaş transfer haberleri... Transferde son durum İşte son gelişmeler...

 

2019-2020 sezonuna pek de iyi başlamayan fakat son haftalarda aldığı galibiyetlerle yüz güldüren Beşiktaş'ta transfer görüşmeleri ilk yarının sona ermesiyle birlikte hızlandı. Siyah-bayezlı renklere sevdalı taraftar transfer haberlerini merak ediyor. İşte Beşiktaş transfer haberleri...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın'dan Guilherme açıklaması geldi. Başarılı teknik adam Beinsports'a verdiği röportajda Guilherme'nin Beşiktaş'la görüştüğünü bildiğini söyledi.

BEŞİKTAŞ, ALEKSANDAR PRİJOVİC İLE PRENSİP ANLAŞMASINA VARDI

Süper Lig'in ilk yarısında gol yollarında yaşadığı sorunla dikkat çeken ve ikinci yarı öncesi hücum hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş; Pedro, Zaza ve Cenk Tosun gibi isimler olmayınca Al İttihad’ın 29 yaşındaki Sırp golcüsüne Aleksandar Prijovic'e yöneldi Siyah beyazlı kulüp, menajeri vasatısıyla oyuncuyla görüştü ve prensip anlaşmasına vardı.

PAPİSS CİSSE GELİŞMESİ

Son dakika transfer haberi: Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, rotasını Süper Lig'e çevirdi. Kara Kartal, Alanyaspor'un golcü futbolcusu Papiss Cisse için teklif yaparken, Akdeniz ekibi, bu transfer karşılığında Oğuzhan Özyakup ve Tyler Boyd'u istedi.

 

Yazarlar