Beşiktaş Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın alternatifini buldu! Samet Aybaba'dan transfer için olumlu rapor

Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın alternatifini buldu! Samet Aybaba'dan transfer için olumlu rapor

15.03.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların gündemine gelen Haitili forvet için Samet Aybaba'nın olumlu rapor verdiği aktarıldı.

Beşiktaş, Vincent Aboubakarın alternatifini buldu Samet Aybabadan transfer için olumlu rapor

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların bu doğrultuda sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın başarılı futbolcu hakkında olumlu rapor verdiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Vincent Aboubakar ile yollarını ayırmaya hazırlanan, Cenk Tosun'la da henüz yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlamayan Beşiktaş'ın forvet arayışlarında gündemine aldığı Haitili hücumcunun adı belli oldu. Takvim'in haberine göre; Beşiktaş, Maccabi Haifa forması giyen Frantzdy Pierrot'un peşine düştü.

Siyah-beyazlılarda Samet Aybaba'nın Frantzdy Pierrot'u birkaç kez izlediği ve olumlu rapor verdiği aktarıldı. 28 yaşındaki santrforla ilgili temasların kısa süre içerisinde başlayabileceği kaydedildi.

Beşiktaş, Vincent Aboubakarın alternatifini buldu Samet Aybabadan transfer için olumlu rapor

Frantzdy Pierrot'un Maccabi Haifa'dan ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi. 28 yaşındaki santrfor için Maccabi Haifa'nın 5 milyon euro civarında bir bonservis beklentisi olduğu aktarıldı. Beşiktaş'ın oyuncunun piyasasının daha fazla yükselmeden hamle yapmayı planladığı belirtildi.

Haberin Devamı

Frantzdy Pierrot bu sezon Maccabi Haifa'da 41 maça çıktı. Haitili forvet bu karşılaşmalarda 22 gol sevinci yaşadı. Yıldız oyuncu aynı zamanda 4 asist üretti.

Maccabi Haifa ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Frantzdy Pierrot'un güncel piyasa değeri 2 milyon 800 bin euro. Seacoast United altyapısında yetişen Frantzdy Pierrot daha sonra NE Huskies, Chanticleers, Reading United, Colorado, Mouscron ve Guingamp'ta oynadı. Maccabi Haifa, 2022-2023 sezonu başında Frantzdy Pierrot için 1 milyon 600 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Beşiktaş, Vincent Aboubakarın alternatifini buldu Samet Aybabadan transfer için olumlu rapor

Frantzdy Pierrot, Haiti Milli Takımı'nda 27 müsabakada oynadı. 28 yaşındaki forvet bu karşılaşmalarda 19 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar