Beşiktaş Beşiktaş'a Brezilyalı forvet! Ön görüşme yapıldı

Beşiktaş'a Brezilyalı forvet! Ön görüşme yapıldı

23.03.2024 - 20:35 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdiği dönemde sürpriz bir ismi gündemine aldı. Siyah-beyazlıların, Brezilyalı forvetin kulübüyle ön görüşmede bulunduğu kaydedildi.

Beşiktaşa Brezilyalı forvet Ön görüşme yapıldı

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Süper Lig'de şampiyonluk yarışına erken havlu atan siyah-beyazlıların, forvet hattına yapılacak takviyede Brezilyalı oyuncuyu gündemine aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın yurt dışında izlediği maçlarda tecrübeli forvetten etkilendiği aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş, Karabağ forması giyen Juninho'yu gündemine aldı.

Samet Aybaba'nın Juninho ile ilgili yönetime rapor sunduğu belirtildi. Deneyimli futbol adamının, 27 yaşındaki oyuncuyla ilgili raporunda şu ifadeleri kullandığı kaydedildi: "Çok yönlü bir oyuncu, onu kadromuza katmamız bize büyük güç katacaktır."

Beşiktaş kurmaylarının bu rapor sonrası harekete geçtiği ve Karabağ yetkilileriyle ön görüşmede bulunduğu kaydedildi. Karabağ'ın Juninho için 8 milyon euroluk bonservis talebinin bulunduğu ancak bu rakamda önemli ölçüde indirime gidebileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Samet Aybaba'nın sezon bitmeden Azerbaycan'a giderek Karabağ idarecileriyle Juninho için pazarlık masasına oturmasının beklendiği aktarıldı.

27 yaşındaki santrfor bu sezon Karabağ'da 43 müsabakada oynadı. Juninho bu karşılaşmalarda 23 kez rakip fileleri havalandırdı. Brezilyalı santrfor takım arkadaşlarına 8 gol pası verdi.

Juninho'nun Karabağ ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 27 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

Yazarlar