Beşiktaş Beşiktaş'a Şilili stoper! Menajeriyle temas kuruldu

Beşiktaş'a Şilili stoper! Menajeriyle temas kuruldu

24.03.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlılarda kurmayların Fransa'da forma giyen Şilili stoperin menajeriyle temaslara başladığı öğrenildi.

Beşiktaşa Şilili stoper Menajeriyle temas kuruldu

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta idareciler gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlıların, savunma tandemine yapılması beklenen takviyede sürpriz bir ismi gündemine aldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin, kariyerine Fransa'da devam eden tecrübeli savunmacıyla ilgilendiği öğrenildi. Takvim'in haberine göre; Beşiktaş, Monaco'da forma giyen Guillermo Maripan'i transfer listesine dahil etti. Siyah-beyazlıların tecrübeli savunmacının menajeriyle ilk teması kurduğu vugulandı.

Guillermo Maripan'ın Beşiktaş idarecileri tarafından bir süredir takip edildiği belirtildi. 29 yaşındaki stoper bu sezon Monaco'da 22 maça çıktı ve 1 gol sevinci yaşadı.

Guillermo Maripan'ın Monaco ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 29 yaşındaki savunmacının güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Universidad Católica altyapısında yetişen Guillermo Maripan daha sonra Alaves'te oynadı. Monaco, 2019-2020 sezonunda tecrübeli stoper için 18 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Guillermo Maripan, Şili Milli Takımı'nda 40 müsabakada şans buldu ve 2 gol attı.