Beşiktaş Beşiktaş'a transferde sportif direktör vetosu! Fernando Santos istemişti

Beşiktaş'a transferde sportif direktör vetosu! Fernando Santos istemişti

20.01.2024 - 18:05 | Son Güncellenme:

Valentin Rosier ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan tecrübeli futbolcuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. 32 yaşındaki futbolcunun bedelsiz transferinin sportif direktör vetosuna takıldığı aktarıldı.

Beşiktaşa transferde sportif direktör vetosu Fernando Santos istemişti

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta Valentin Rosier'in kiralık olarak takımdan ayrılmasının ardından sağ bek arayışları hız kazandı. Fernando Santos'un raporu doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlıların listesindeki yıldızla ilgili olumsuz bir gelişme yaşandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın bonservis bedeli olmadan renklerine bağlamayı hedeflediği 32 yaşındaki futbolcunun transferinin sportif direktör engeline takıldığı vurgulandı.

Football Insider'ın haberine göre; Beşiktaş, Arsenal'da forma giyen Cedric Soares ile transfer için anlaşma sağladı. Siyah-beyazlıların, kadrosuna katmak istediği Cedric Soares'in transferinde Arsenal Sportif Direktörü Edu'nun engeline takıldığı belirtildi.

Mikel Arteta'nın onayına rağmen Edu'nun, Cedric Soares'in bedelsiz ayrılığına sıcak bakmadığı ve net bir şekilde karşı çıktığı kaydedildi. Arsenal'ın bu sezon transferde 235 milyon euro harcaması ve sadece 67 milyon 900 bin euroluk oyuncu satışı yapmasının bu kararda etkili olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Cedric Soares bu sezon Arsenal'da 3 maça çıktı ve toplam 134 dakika sahada kaldı. Arsenal ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Portekizli futbolcunun güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Sporting Lizbon altyapısında yetişen Cedric Soares daha sonra Coimbra, Inter ve Southampton'da oynadı. Arsenal'ın bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 32 yaşındaki futbolcu, 2022-2023 sezonunun ikinci yarısını kiralık olarak Fulham'da geçirdi.

Cedric Soares, Portekiz Milli Takımı'nda 34 müsabakada forma şansı buldu. 32 yaşındaki sağ bek bu süreçte 1 gol atma başarısı gösterdi.