Beşiktaş Beşiktaş'ın yeni transferi Al Musrati sahaya çıkmadan Portekiz'i karıştırdı! 'Utanç verici bir durum'

Beşiktaş'ın yeni transferi Al Musrati sahaya çıkmadan Portekiz'i karıştırdı! 'Utanç verici bir durum'

12.02.2024 - 12:21 | Son Güncellenme:

Libyalı yıldızın ara transfer döneminin son gününde Beşiktaş'a imza atması, Portekiz'de hem şaşkınlık yarattı hem de büyük tepkiyle karşılandı.

Beşiktaşın yeni transferi Al Musrati sahaya çıkmadan Portekizi karıştırdı Utanç verici bir durum

Sezon başında Fenerbahçe'nin de gündemine gelen ancak yüksek maliyeti nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Al-Musrati'nin ara transfer döneminin son gününde Beşiktaş'a imza atması Portekiz'de tepkilere neden oldu. Bragalı taraftarlar, Libyalı orta sahayı Beşiktaş'a satan kulüp yönetimine sosyal medyada protesto etti.

Haberin Devamı

'Takımın en iyi oyuncularından birini gönderdik'

Sabah'ta yer alan habere göre; takımın en iyi oyuncularından birini gönderdiklerini savunan Braga taraftarı, Al-Musrati'nin yerinin doldurulmasının kolay olmayacağı görüşünde. Kırmızı-beyazlı futbolseverler, yıldız futbolcu için, "Takımın en iyi oyuncularından birini gönderdik. Musrati'yi başka bir kulübe vermek bizim için utanç verici bir durum. Yerini doldurmak asla kolay olmayacak'' yorumlarını yaptılar.

Beşiktaşın yeni transferi Al Musrati sahaya çıkmadan Portekizi karıştırdı Utanç verici bir durum

Benfica şaşkın ve öfkeli

Benfica cephesinde ise transfer gündemlerinde yer alan Al-Musrati'yi ellerinden kaçırmanın üzüntüsü kızgınlığa dönüştü. Yaz transfer sezonunda Lizbon ekibi, 27 yaşındaki oyuncuyu almak için 20 milyon euroyu bulan (16+4 milyon euro) bir teklif götürmüş, Braga ise rakibinden 30 milyon euro talep etmişti.

Haberin Devamı

'Artık Beşiktaş'tan transfer etmeliyiz'
Benfica taraftarları yorumlarında, "Biz istediğimizde 30 milyon euro ama Beşiktaş'a 15 milyon euro, söyleyecek hiçbir şey yok. Braga'dan alınmadı, artık Beşiktaş'tan transfer etmeliyiz" ifadelerini kullandılar.

4 gol, 1 asistlik performans

Braga'nın 2020-21 sezonunda Guimares'ten bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Al-Musrati, Portekiz ekibinde bu sezon 20 maçta forma giydi. 27 yaşındaki ön libero bu karşılaşmalarda 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. libyalı oyuncu Braga ile 2021'de kupa, 2023-24 sezonunda ise lig kupası şampiyonluğu yaşadı.

Yazarlar