Beşiktaş Beşiktaş'ta Al Musrati kaleleri şaşırdı! Süper Lig tarihine geçti

Beşiktaş'ta Al Musrati kaleleri şaşırdı! Süper Lig tarihine geçti

03.03.2024 - 19:21 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Süper Lig'in 28'inci haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Dolmabahçe'deki maçın 2'nci dakikasında atılan gol sonrası Beşiktaş bir ilki yaşadı.

Beşiktaşta Al Musrati kaleleri şaşırdı Süper Lig tarihine geçti

Süper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş, Galatasaray'ı konuk etti. Tüpraş Stadyumu'ndaki karşılaşmanın 2'nci dakikasında atılan gol dikkat çekti.

Haberin Devamı

Müsabakanın 2'nci dakikasında Galatasaray'ın kazandığı köşe vuruşunda topun başına Kerem Demirbay geçti. Kerem Demirbay'ın ortasında kale alanında bulunan Al Musrati topu uzaklaştırmak isterken ters bir vuruş yaptı. Al Musrati'nin ters kafa vuruşunda Mert Günok müdahalede bulunamadı ve top ağlarla buluştu.

Opta'nın verilerine göre; Süper Lig'de Hugo Almeida'dan bu yana (Mayıs 2012) Galatasaray'a karşı kendi kalesine gol atan ilk Beşiktaş oyuncusu olan Al Musrati, sarı-kırmızılı ekibin bu rekabet tarihindeki en erken golünü kaydetmiş oldu.

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Al Musrati, siyah-beyazlı takım formasıyla ilk kez kendi kalesini havalandırdı. Öte yandan Galatasaray'dan gol yiyen Beşiktaş, Fernando Santos yönetiminde ilk kez bir iç saha maçında ağlarında gol gördü.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Fernando Santos yönetiminde daha önce iç sahada oynadığı maçlarda şu sonuçlarla sahadan ayrılmıştı:

Beşiktaş 3-0 Fatih Karagümrük
Beşiktaş 0-0 Adana Demirspor
Beşiktaş 2-0 Trabzonspor
Beşiktaş 2-0 Konyaspor