Beşiktaş Son dakika: Beşiktaş'ta ayrılık netleşti! Premier Lig devine imzayı atıyor

Son dakika: Beşiktaş'ta ayrılık netleşti! Premier Lig devine imzayı atıyor

16.03.2022 - 07:48 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer çalışmaları başladı. Süper Lig, Avrupa ve Türkiye Kupası'nda büyük hayal kırıklığı yaşayan Siyah Beyazlılar, yeni sezon öncesi transfer edilecek ve yolların ayrılacağı isimleri belirlemiş durumda. Beşiktaş'ta bir ayrılık daha netleşti. Yıldız futbolcunun Premier Lig devine imza atması an meselesi. İşte ayrıntılar...

Son dakika: Beşiktaşta ayrılık netleşti Premier Lig devine imzayı atıyor

SKORER DIŞ HABERLER

Haberin Devamı

Süper Lig'de son olarak Galatasaray'a deplasmanda 2-1 kaybeden Beşiktaş'ta moraller bozuldu. Geçtiğimiz sezonun 3 kupalı şampiyonu Beşiktaş bu sezona da iddialı bir kadroyla giriş yapmıştı. Başta Miralem Pjanic olmak üzere Michy Batshuayi ve Alex Teixeira gibi isimler kadroya dahil edilmişti fakat bu sezon işler yolunda gitmedi.

Sergen Yalçın yönetiminde sezona giriş yapan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde kulüp tarihinin en kötü sezonunu yaşadı ve Avrupa defteri çok erken kapandı. Süper Lig'de ise lider Trabzonspor'un 25 puan gerisine düşen Beşiktaş, zirveden bir hayli uzak kaldı.

Türkiye Kupası'nda ise çeyrek finale yükselen Siyah Beyazlılar, Vodafone Park'ta Kayserispor'a 2-1 mağlup olarak elendi.

Haberin Devamı

Son dakika: Beşiktaşta ayrılık netleşti Premier Lig devine imzayı atıyor

Bu sezon yarıştığı tüm kulvarlarda istediği sonuçları elde edemeyen Beşiktaş transfer çalışmalarına çok erken başladı. Siyah Beyazlılar, devre arası transfer döneminde Galatasaray'ın da uzun süre peşinden koştuğu Gedson Fernandes'i transfer etti. Gedson Fernandes yaz aylarında Beşiktaş'a katılacak.

Gedson Fernandes'i bitiren Beşiktaş'ta hedef forvet ve orta saha hattını güçlendirmek. Yönetim çalışmalarını bu yönde sürdürürken Anderson Talisca ismi de yeniden gündeme geldi. Al-Nassr kulübüyle olan sözleşmesini feshetmek isteyen Brezilyalı yıldız maaşında indirime gitmesi durumunda yeniden Siyah Beyazlı formayı giyebilir.

Son dakika: Beşiktaşta ayrılık netleşti Premier Lig devine imzayı atıyor

TEKNİK DİREKTÖR KONUSU SEZON SONUNA KALDI

Galatasaray dcerbisinde çıkardığı kadroyla büyük tepki toplayan Önder Karaveli konusunda henüz karar verilmedi. Beşiktaş yönetimi Karaveli ile sezon sonuna kadar yola devam kararı alırken yeni teknik direktör konusunda da belirsizlik yaşanıyor. Siyah Beyazlı yönetim Galatasaray derbisinin ardından olağanüstü toplanarak teknik direktör konusunu masaya yatırdı. Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi Şenol Güneş ismi yeniden ön plana çıkmış durumda. 

Son dakika: Beşiktaşta ayrılık netleşti Premier Lig devine imzayı atıyor

AYRILIKLAR YAŞANACAK

Beşiktaş'ta sezon sonunda birçok oyuncuyla yollar ayrılacak. Maddi olarak büyük bir rahatlığa erişecek olan Beşiktaş'ta özellikle Adem Ljajic, Jeremain Lens, Douglas, N'Sakala gibi isimlerin sözleşmelerinin bitmesi yönetimin elini rahatlatacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta ayrıca Domagoj Vida, Güven Yalçın, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Oğuzhan Özyakup ve Cyle Lartin gibi isimlerin de sözleşmeri sona erecek fakat yönetim özellikle Vida, Güven, Atiba ve Larin ile sözleşme yenileme konusunda görüşmelere devam ediyor.

Siyah Beyazlı yönetimin Vida, Atiba ve Güven Yalçın ile sözleşme yenileme konusunda anlaşmaya yakın oldukları iddia edilirken Larin konusunda ise oyuncunun menajeri ile henüz anlaşma sağlanamadı.

Son dakika: Beşiktaşta ayrılık netleşti Premier Lig devine imzayı atıyor

ARSENAL, LARIN İÇİN DEVREDE

Beşiktaş'la yapılan sözleşme uzatma görüşmelerinde sonuç alamayan Larin için Premier Lig devi Arsenal'in devrede olduğu iddia edildi. İspanya'dan Todofichajes'te yer alan habere göre Arsenal, Kanadalı yıldızın transferi için görüşmelere başladı.

Haberde şu ifadeler yer aldı;

"Birkaç yıldır Türk futboulnda öne çıkan kanat oyuncusu Cyle Larin sözleşmesinin bitimiyler birlikte kariyerinde önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Uzun zamandır Larin'i yakından takip eden Arsenal elini çabuk tuttu ve şimdiden oyuncuyla görüşmelerini hızlandırdı. Arsenal'in Larin ile bir ön anlaşma yaptığı biliniyor. Böylece Larin, gelecek sezon Mikel Arteta'nın geniş kadrosunda kendine yer bulmuş olacak."

Haberin Devamı

Son dakika: Beşiktaşta ayrılık netleşti Premier Lig devine imzayı atıyor

ŞAMPİYONLUKTA BÜYÜK KATKI SAĞLADI

Geçtiğimiz sezon Sergen Yalçın önderliğinde ligde ve kupada mutlu sona ulaşan Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ile gol yükünü sırtlayan Cyle Larin çifte zaferde büyük katkı sağlamıştı. Larin geçtiğimiz sezon 45 maçta 23 gol atıp 6 asist yaparken bu sezon ise 31 maçta 7 gol atıp 1 asist yaptı.

Transfermarkt verilerine göre Cyle Larin'in piyasa değeri 11 milyon Euro...

Son dakika: Beşiktaşta ayrılık netleşti Premier Lig devine imzayı atıyor