Beşiktaş SON DAKİKA | Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Fransız ekibiyle anlaşma sağlandı

SON DAKİKA | Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Fransız ekibiyle anlaşma sağlandı

15.01.2024 - 17:02 | Son Güncellenme:

Teknik patron Fernando Santos yönetiminde yeniden yapılanan Beşiktaş'ta yıldız oyuncuyla da yollar ayrılıyor. Siyah-beyazlı yönetim deneyimli futbolcunun transferi için Fransız kulübüyle el sıkıştı.

SON DAKİKA | Beşiktaşta bir ayrılık daha Fransız ekibiyle anlaşma sağlandı

Beşiktaş'ta yaprak dökümü sürüyor. Kadro dışı bırakılan Eric Bailly, La Liga temsilcisi Villarreal'e transfer olmuştu. Sezon başında transfer edilen bir başka isim Jean Onana ise performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Yedek kulübesine mahkum kalan çoğu maçta 18 kişilik kadroya dahi giremeyen Kamerunlu orta saha oyuncusu Marsilya'nın yolunu tutmuştu.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Beşiktaşta bir ayrılık daha Fransız ekibiyle anlaşma sağlandı

SATIN ALMA OPSİYONU 4.5 MİLYON EURO 

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüz, profesyonel futbolcumuz Jean Emile Junior ONANA ONANA'nın 2023-2024 sezonu sonuna kadar geçici transferi hususunda Olympique De Marseille kulübüyle ve oyuncuyla anlaşmaya varmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Olympique De Marseille kulübünün 4.500.000 Avro tutarında satın alma opsiyonu bulunmaktadır" ifadeleri kullanılmıştı.

ROSIER, NICE'E TRANSFER OLUYOR

Kadro dışı bırakılan bir başka isim Valentin Rosier de Fransa yolcusu... L'Equipe'de yer alan habere göre Fransız sağ bek, 3 milyon euronun biraz altında bir satın alma opsiyonuyla Nice'e kiralık olarak transfer oldu. 27 yaşındaki oyuncunun transferi önümüzdeki saatlerde resmen açıklanacak. Habere göre Nice, yaz transfer döneminde de Rosier'i kadrosuna katmak istemişti. Disiplinsiz davranışları nedeniyle tepki çeken Rosier, bu sezon forma giydiği 21 resmi maçta sadece 2 asist yapabildi.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Beşiktaşta bir ayrılık daha Fransız ekibiyle anlaşma sağlandı

BEŞİKTAŞ'TAN ABOUBAKAR AÇIKLAMASI

Öte yandan Beşiktaş'tan Vincent Aboubakar açıklaması geldi. Kulüpten yapılan bilgilendirmede şu ifadeler kullanıldı: "Sosyal Medya mecralarında futbolcumuz Vincent Aboubakar'ın takas edileceği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Vincent Aboubakar kulübümüzün oyuncusu olup, şu anda Kamerun Milli Takımı kampındadır. Tedavisi devam etmekte olan futbolcumuz Aboubakar'ın bir an önce sağlığına kavuşup takımıyla birlikte olmasını diliyoruz."

 

Yazarlar