Beşiktaş Son dakika - Beşiktaş'ta N'Koudou kadroda! Aboubakar yok...

Son dakika - Beşiktaş'ta N'Koudou kadroda! Aboubakar yok...

10.05.2021 - 19:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta, N'Koudou Fatih Karagümrük maçı kadrosuna alındı. Aboubakar ise kadroda yer almadı. Beşiktaş'tan Gökhan Töre için sakatlık açıklaması geldi.

Son dakika - Beşiktaşta NKoudou kadroda Aboubakar yok...

Beşiktaş, Süper Lig'in 41'inci haftasında Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.

Haberin Devamı

BJK Nevzat Demir Tesislerinde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1.5 saate yakın sürdü. Antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas ve 5e 2 çalışmasıyla devam eden antrenman, şut çalışmasıyla sona erdi.

BAŞKAN ÇEBİ ANTRENMANI TAKİP ETTİ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de siyah-beyazlı ekibin bu akşam gerçekleştirdiği antrenmanı izledi. Antrenmanın ardından teknik direktör Sergen Yalçın ve futbolcularla bir araya gelen Çebi, Fatih Karagümrük maçında takıma başarılar diledi.

KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Öte yandan teknik direktör Sergen Yalçının Fatih Karagümrük maçı kadrosuna dahil ettiği futbolcular da belli oldu. Siyah-beyazlı ekibin kamp kadrosunda şu oyuncular yer aldı:

Haberin Devamı

Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Emre Bilgin, Valentin Rosier, Francisco Montero, Fabrice Nsakala, Welinton Souza, Domagoj Vida, Bilal Ceylan, Rıdvan Yılmaz, Serdar Saatçı, Josef de Souza, Necip Uysal, Adem Ljajic, Dorukhan Toköz, Bernard Mensah, Georges Nkoudou,, Rachid Ghezzal, Cyle Larin

Son dakika - Beşiktaşta NKoudou kadroda Aboubakar yok...

Oğuzhan ile Rosier'in FIFA'da Nefes Kesen Mücadelesi!