Beşiktaş Son dakika - Beşiktaş'ta sakatlanan Mensah derbi kadrosundan çıkarıldı!

Son dakika - Beşiktaş'ta sakatlanan Mensah derbi kadrosundan çıkarıldı!

07.05.2021 - 18:44 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak Beşiktaş'tan Bernard Mensah için sakatlık açıklaması geldi. Mensah da sakatlığı nedeniyle Galatasaray maçının kadrosundan çıkarıldı. Siyah beyazlı takımda Aboubakar ve N'Koudou maç kadrosuna dahil edilmedi.

Son dakika - Beşiktaşta sakatlanan Mensah derbi kadrosundan çıkarıldı

Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak Beşiktaş'tan Bernard Mensah için sakatlık açıklaması geldi. Siyah beyazlı takımda Aboubakar ve N'Koudou maç kadrosuna dahil edilmedi. Sakatlanan Mensah da derbi kadrosundan çıkarıldı.

Haberin Devamı

İŞTE O AÇIKLAMA

"Futbol Takımımızın 6 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirdiği antrenman sonrasında sağ uyluk arka adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Bernard Mensah’ın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, sağ uyluk arka adalesinde( biceps femoris) ödem tespit edilmiştir.

Yapılan risk değerlendirmesinde, yaralanma ihtimali mevcut olduğundan teknik ekibimizin onayı doğrultusunda maç kadrosundan çıkarılan Bernard Mensah’ın tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

İŞTE KAMP KADROSU

Siyah-beyazlı takımda sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Cenk Tosun ile Ajdin Hasic'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Oğuzhan Özyakup, Vincent Aboubakar, Bernard Mensah ve Georges-Kevin N'Koudou kamp kadrosuna alınmadı. 

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın kamp kadrosunda yer alan oyuncular şöyle: 

Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Emre Bilgin, Valentin Rosier, Francisco Montero, Fabrice N'Sakala, Welinton Souza, Domagoj Vida, Bilal Ceylan, Rıdvan Yılmaz, Serdar Saatçı, Josef de Souza, Atiba Hutchinson, Necip Uysal, Adem Ljajic, Dorukhan Toköz, Rachid Ghezzal, Gökhan Töre, Cyle Larin.

Son dakika - Beşiktaşta sakatlanan Mensah derbi kadrosundan çıkarıldı