Beşiktaş Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan Şampiyonlar Ligi çıkarması! 6 yıldızı izleyecek

Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan Şampiyonlar Ligi çıkarması! 6 yıldızı izleyecek

09.04.2024 - 18:31 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'dan flaş bir hamle geldiği ortaya çıktı. Samet Aybaba'nın Şampiyonlar Ligi'nde forma giyecek 6 futbolcuyu takip edeceği aktarıldı.

Beşiktaşta Samet Aybabadan Şampiyonlar Ligi çıkarması 6 yıldızı izleyecek

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlılarda futbol takımları genel koordinatörü Samet Aybaba'nın yurt dışı mesaisinin başladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Borussia Dortmund'un Stuttgart ile oynadığı maçı izleyen Samet Aybaba'nın Avrupa'daki mesaisine Şampiyonlar Ligi mücadeleleri ile devam edeceği belirtildi. Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Atletico Madrid - Borussia Dortmund maçını tribünden takip edecek. Samet Aybaba'nın ardından Benfica ile Marsilya arasındaki müsabakayı Portekiz'de izleyeceği aktarıldı.

Beşiktaş'ın Borussia Dortmund'da gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Emre Can ve Salih Özcan'ın yanı sıra sözleşmeleri bitecek Marco Reus ile Mats Hummels'ı takibe aldığı kaydedildi. Beşiktaş'la anılan Stefan Savic'in de Atletico Madrid'de forma giymesinin beklendiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Samet Aybaba'nın Borussia Dortmund ile Atletico Madrid arasındaki mücadelenin ardından Portekiz'e gideceği belirtildi. Samet Aybaba'nın Benfica'da Orkun Kökçü'yü Marsilya maçında tribünden takip edeceği aktarıldı.

Samet Aybaba'nın müsabakaları izledikten sonra yönetime hazırladığı raporu sunacağı vurgulandı.

Yazarlar