Beşiktaş Son dakika - Beşiktaş'ta yönetimden dudak uçuklatan şampiyonluk primi!

Son dakika - Beşiktaş'ta yönetimden dudak uçuklatan şampiyonluk primi!

16.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Yönetimi, 16. şampiyonluk için kesenin ağzını sonuna kadar açtı.

Son dakika - Beşiktaşta yönetimden dudak uçuklatan şampiyonluk primi

Beşiktaş Yönetimi, 16. şampiyonluk için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Siyah-beyazlıların, teknik heyet ve futbolculara toplam 2 milyon dolar (yaklaşık 17 milyon lira) prim dağıtma kararı aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

‘Allah bize yardım etti’
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi son derece zorlu şartlar altında şampiyonluğa ulaştıklarının altını çizdi.
Sahaya inerek teknik heyet ve oyuncularla birlikte şampiyonluğu kutlayan Çebi, "Çok mutluyum. Çok zor bir seneydi, 40 maç vardı, kupa vardı, hep zor şeyler vardı. Pandemi vardı. Allah bize yardım etti. Sergen Yalçın hocanın, teknik kadronun ve oyuncuların sayesinde şampiyon olduk. Yeni şampiyonluklar yaşamak istiyoruz, böyle devam" dedi.
Başkan Çebi, 19 Mayıs Çarşamba günü saat 19.03'te şampiyonluk kupasını Vodafone Park'ta kaldırmak için TFF ile görüşeceklerini de bildirdi.

En sağlam Vida
Domagoj Vida hem attığı gol hem de savunmadaki performansıyla bir kez daha alkışları topladı. Müthiş bir motivasyonla mücade eden Hırvat stoper 10. dakikada kafayla meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını üstünlüğe taşıdı. Bu sezon ligde 5. golüne imza atan Vida aynı zamanda Ocak 2018'den bu yana Süper Lig'de en fazla golle buluşan stoper oldu. Toplam gol sayısını 14'e yükselten başarılı oyuncu çok sayıda orta saha ve hücum oyuncusundan daha fazla gol kaydetti.

Haberin Devamı

İnanılmaz mutluluk
Şampiyon Beşiktaş'ta teknik heyet ve futbolcular son düdüğün ardından çok büyük bir coşku yaşadı. Giydikleri "Şampiyon Beşiktaş" tişörtleriyle orta noktada kenetlenen siyah-beyazlılar şampiyonluğu doyasıya kutladı.
Sahaya inen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi omuzlara alındı.
Gürsel Aksel Stadı'na alınan taraftarlar da o anları cep telefonlarıyla kaydederek ölümsüzleştirdi. Siyah-beyazlı futbolcu ve teknik heyet, taraftarlarının bulunduğu tribüne giderek burada da şampiyonluğu kutladı.

Oğuzhan ile Rosier'in FIFA'da Nefes Kesen Mücadelesi!

Yazarlar