Beşiktaş Son dakika - Beşiktaş'tan Dzeko için 2.5 milyon euro artı bonus

Son dakika - Beşiktaş'tan Dzeko için 2.5 milyon euro artı bonus

05.06.2021 - 10:07 | Son Güncellenme:

Roma’nın başına geçen Mourinho’nun Bosnalı golcüyü istememesi üzerine Kara Kartal harekete geçti. Şampiyonlar Ligi’nde marka bir forvetle boy göstermeyi hedefleyen Siyah-Beyazlılar, Edin Dzeko’nun menajeriyle temaslara başladı. İtalyan kulübünün bonservisi konusunda kolaylık sağlayacağı Dzeko için mali konular masaya yatırıldı. Costa için 2.5 milyon euro maaş artı bonusları gözden çıkaran Beşiktaş, benzer bir teklif sunmayı düşünüyor.

Beşiktaş transferde tüm ağırlığını forvete verdi... Başkan Ahmet Nur Çebi’nin de açıkladığı gibi Beşiktaş hücum bölgesine nokta atışı takviye yapmayı planlıyor. Sonrasında bir santrfor daha düşünülüyor. Kartal’da Diego Costa ismi ağırlık kazanırken, gündeme bomba bir isim daha geldi: Edin Dzeko.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz dönemlerde 3 büyük kulüple de adı anılan Dzeko için bu kez şartlar oluşmaya başladı. Öyle ki Roma’nın başına geçen Jose Mourinho, 35 yaşındaki yıldızı gelecek sezonki kadroda düşünmüyor. Bu durum, oyuncunun menajerine iletildi. Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Kartal’a önerilen Dzeko konusunda temaslar başlarken, öncelikle mali konular masaya yatırıldı. Oyuncunun taleplerini isteyen Siyah Beyazlı yönetim, Diego Costa cephesinde olduğu gibi 2.5 milyon euro maaşı gözden çıkarmış durumda.

Devler Ligi faktörü

Bonservis durumuna göre oyuncuya imza parası veya farklı bonuslar teklif edilecek. Geride bıraktığımız sezon Roma formasıyla38 resmi karşılaşmaya çıkan Dzeko, 13 gol atarken, 5 de asist yaptı. Kariyerinde Manchester City, Wolfsburg gibi kulüpler bulunan Edin Dzeko, Devler Ligi’nde oynayacağı için Beşiktaş’a sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

 

 

Yazarlar