Fenerbahçe Bonucci, Fenerbahçe'ye imzayı attı! İşte sözleşme süresi

Bonucci, Fenerbahçe'ye imzayı attı! İşte sözleşme süresi

11.01.2024 - 21:56 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, geçtiğimiz gün İstanbul'a gelen yıldız savunmacı Leonardo Bonucci'nin transferini resmen açıkladı. İtalyan stoperin sözleşme süresi de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Bonucci, Fenerbahçeye imzayı attı İşte sözleşme süresi

Fenerbahçe, Ocak transfer döneminin ilk resmi hamlesini İtalyan yıldız Leonardo Bonucci ile yaptı. Son olarak Union Berlin forması giyen Bonucci, sarı-lacivertli ekibe imzayı attı.

Haberin Devamı

SEZON SONUNA KADAR SÖZLEŞME

Fenerbahçe, geçtiğimiz gün İstanbul'a gelen Leonardo Bonucci ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığını açıkladı. İtalyan stoper Fenerbahçe'de 19 numaralı formayı giyecek. 

Bonucci, Fenerbahçeye imzayı attı İşte sözleşme süresi

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz, İtalyan savunma oyuncusu Leonardo Bonucci’yi kadrosuna kattı. Tecrübeli stoper 2023-24 sezonunun sonuna kadar Fenerbahçemizin formasını giyecek.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Başkanımız Ali Y. Koç, Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Simla Türker Bayazıt, Selahattin Baki, Sportif Direktörümüz Mario Branco ve Sportif Direktör Yardımcımız Okan Özkan da yer aldı.

Haberin Devamı

Leonardo Bonucci’ye ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile başarılar diliyoruz."

 

Yazarlar