Milli Takım Son dakika - Burak Yılmaz'dan maç sonu sert sözler! "Hiç kimse onları insan yerine koymazken biz konuşurduk"

Son dakika - Burak Yılmaz'dan maç sonu sert sözler! "Hiç kimse onları insan yerine koymazken biz konuşurduk"

08.09.2021 - 00:20 | Son Güncellenme:

A Milli Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Hollanda'ya 6-1 mağlup olan A Milli Takım'da Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "36 yaşındayım. Bazı eski oyuncular 31-32 yaşında futbolu bırakıyorlarsa benim suçum değil. Ben aslan gibi buralara geldim, aslan gibi bırakmasını da bilirim." dedi.

A Milli Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Hollanda'ya 6-1 mağlup olan A Milli Takım'da Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Utanç verici bir gece"

"Utanç verici bir gece. Ne diyeceğimizi bilmiyoruz. Arkadaşlarımız, teknik heyet, tüm Türkiye olarak çok üzgünüz. Herkesten özür dileriz. Arkadaşlarımız çok genç ve çok değerli. Böyle bir akşamda onları daha fazla yerin dibine vurmadan destek olmalıyız."

"Bedel için her şeyi üstlenirim. Belki iyi bir abilik yapamadım, iyi bir kaptanlık yapamadım."

"Önce kendi içimizdekileri temizlememiz lazım"
"Tek bir kişiye bu hesabı kesemeyiz. Hocamız, oyuncularımız, yönetimimiz, başkanımız... İyi günde nasıl bir aile oluyorsak, kötü günde de aile olmak lazım. Önce kendi içimizdekileri temizlememiz lazım. Ben her şeyi üstlenmeye hazır bir oyuncu olarak söylüyorum."

"Terbiyesizce tweet atanlara dur dememiz lazım"
"İçimizden gibi görünüp, arkamızdan terbiyesizce tweet atanlara dur dememiz lazım. Artık böyle ahbap-çavuş ilişkisiyle olmaz. Ben kimsenin adamı değilim. Hayatım boyunca da olmadım. Bizim içimizde gibi görünüp arkamızdan terbiyesizce paylaşım yapanlara dur dememiz lazım."

Haberin Devamı

"Aslan gibi bırakmasını da bilirim"
"36 yaşındayım. Bazı eski oyuncular 31-32 yaşında futbolu bırakıyorlarsa benim suçum değil. Ben aslan gibi buralara geldim, aslan gibi bırakmasını da bilirim."

"Hiç kimse onları insan yerine koymazken biz konuşurduk, arkadan vururlar"
"Hayatım boyunca ne Şenol'un, ne Ahmet'in, ne Mehmet'in adamı oldum. Ben bırakmam gerekiyorsa bırakırım. Daha top kaleye girmeden 'Şenol istifa' diye tweet atarlar. Hiç kimse onları insan yerine koymazken biz konuşurduk. Arkadan vururlar."

'Bu terbiyesizliktir!'

''Daha o top fileye girmeden 'Şenol Güneş istifa' diye bağırıyorlarsa bu terbiyesizliktir. Hele kendi içimizdeki insanlar tweet atıyorsa bu daha büyük terbiyesizlik. Kimse selam vermezken dertlerini dinliyorduk iş bulunca çatır çatır arkamızdan vururlar.''

Yazarlar