Şampiyonlar Ligi Son dakika - Çaykur Rizespor'dan ayrılmıştı, Şampiyonlar Ligi'nde müthiş gole imza attı

Son dakika - Çaykur Rizespor'dan ayrılmıştı, Şampiyonlar Ligi'nde müthiş gole imza attı

14.04.2021 - 10:00 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Porto deplasmanda Chelsea'yi 1-0 yenmesine rağmen dev organizasyona veda etti. İlk karşılaşmayı İngiliz ekibi 2-0 kazanmıştı. Portekiz ekibinin İranlı yıldızı Mehdi Taremi, attığı röveşata golüyle gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Son dakika - Çaykur Rizespordan ayrılmıştı, Şampiyonlar Liginde müthiş gole imza attı

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Chelsea ilk maçta 2-0'lık skorla devirdiği Porto'ya 1-0 mağlup olmasına rağmen yarı finale adını yazdırdı.

Haberin Devamı

90+3'te sahneye çıkan Mehdi Taremi gecenin en çok konuşulan ismi oldu. Enfes röveşata golüyle adeta Ronaldo'ya nazire yapan İranlı yıldız karşılaşmaya damga vurdu. 

Taremi daha önce Porto'nun kendi evinde Juventus'u 2-1 yendiği maçın 61. saniyesinde attığı golle takımını öne geçirmiş, Devler Ligi kulvarında ilk golünü kaydetmişti.

Rizespor'dan izin almadan Persepolis'e imza atmıştı 

İranlı golcü 2016-2017 sezonunda Çaykur Rizespor'a transfer olmuştu. Karadeniz ekibi ile bir süre antrenmana çıktıktan sonra eski takımının taraftarlarının geri dönmesi için kendisi ve ailesini baskı altına aldığını iddia eden Taremi, kulüpten izin almadan Persepolis'le sözleşme imzalamıştı.

 

Yazarlar