Milli TakımSon dakika | Ekvador, Uruguay'ı dağıttı! Enner Valencia...

Son dakika | Ekvador, Uruguay'ı dağıttı! Enner Valencia...

14.10.2020 - 07:05 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası 2022 Elemeleri'nde dün gece karşıya gelen Ekvador - Uruguay karşılaşmasını ev sahibi ekip 4-2 kazandı.

Son dakika | Ekvador, Uruguayı dağıttı Enner Valencia...

Dünya Kupası 2022 Elemeleri'nden heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Güney Amerika ülkelerinden Ekvador ve Uruguay dün gece Estadio Rodrigo Paz Delgado Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı Ekvador, Uruguay karşısında 4-2 kazandı .Ev sahibinin golleri Caicedo, Estrada (2) ve Plata'dan gelirken, Uruguay'ın gollerini ise Darwin Nunez ve Atletico Madrid'in flaş transferi Luis Suarez kaydetti.

KAPTAN VALENCİA'DAN 2 ASİST
Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak transfer olan ve Süper Lig'de de Erol Bulut'un ilk 11'de sık sık sanş verdiği Enner Valencia, Uruguay karşı oynanan maçta kaptan çıktı. Yıldız golcü, 2 de asiste imza attı.

MUSLERA'NIN YERİNE CAMPANA
Galatasaray'da sakatlığını bulunan ve uzun bir süre forma giyemeyecek olan Muslera'nın yerine Uruguay'da kaleyi Martin Campana korudu.

Milliyet

Suarez'den şık goller! 

KEŞFETYENİ
Herkes şaşkına döndü! Çantasından 'büyü' çıktı
Herkes şaşkına döndü! Çantasından 'büyü' çıktı

Cadde | 21.05.2025 - 10:57

Evlilikleri magazin gündeminde yer alan Hailey Bieber'ın bu sefer çantasından çıkan 'aşk büyüsü' konuşuluyor.

Yazarlar