Fenerbahçe Son dakika - Emre Belözoğlu: Hiçbir şey bitmedi

Son dakika - Emre Belözoğlu: Hiçbir şey bitmedi

29.04.2021 - 23:13 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Alanyaspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de Alanyaspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Alanyaspor ve Çağdaş hocayı tebrik ediyorum, sezon başından bu yana üzerine kurdukları oyunu oynamaya çalışıyorlar, maçın başından sonuna kadar aynı istekle oynamaya çalıştılar"

"Hiçbir şey bitmedi"
"Şampiyonluk açısından mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. İlk yarıdaki oyunumuzla maçı kendimize yakın görüyordum ama kırmızı kart planlarımızı bozdu. Bildiğimiz, inandığımız oyunu oynamaya çalıştık. Hiçbir şey bitmedi. Net bir şekilde camiamızın ve oyuncularımızın bunu bilmesi gerek diye düşünüyorum. Biz sonuna kadar bu işi devam ettireceğiz.

Son dakika - Emre Belözoğlu: Hiçbir şey bitmedi

Emre Belözoğlu basın toplantısında, "Sezon başından beri organize olmuş bir takımla zorlu bir maç oynayacağımızı karşılaşma öncesi söylemiştim. İlk yarı itibarıyla oyunu oturttuğumuz ve net bir şekilde ağırlığımızı koyduğumuz dakikalar var. Tam oyun bize geçmişken tabii istemediğimiz şekilde 10 kişi kaldık. İyi pas organizasyonu ve topu tutmaya çalışan bir takıma herkes elinden geldiğince mücadelesini gösterdi. İnandığımız oyuna devam etmeye çalıştık ve 10 kişi kaldığımız süreçte de devam ettik. İlk yarıda istediğimize yakın bir görüntü vardı. İster istemez 1 kişi eksik olunca da biraz daha bekleyerek oynamak zorunda kaldık. Üzgünüm, bugün kazanmak istiyorduk. Kazanabilecek oyunu da bence yakalamıştık. Sonuna kadar yolumuza devam edeceğiz. Her puanın her zerresine talip olduğumuzu daha önce de söylemiştim. Mücadeleden hiçbir şekilde geri durmadan 4 haftayı en iyi ve yakışan şekilde bitireceğiz. İnancımızı korumaya devam ettiğimizi söylemek istiyorum" dedi.