Fenerbahçe Son dakika - Emre Belözoğlu: Olası bir fırsatı daha kaçırmamalıyız

Son dakika - Emre Belözoğlu: Olası bir fırsatı daha kaçırmamalıyız

15.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Hem şampiyonluk, hem de 2.’lik şansını zora sokan Fenerbahçe’de Teknik Sorumlu Emre Belözoğlu moral olarak dibe vuran oyuncularına, “Futbolun her sonuca açık olduğunu son hafta gördük. Biz çıkıp işimizi yapacağız ve diğer sonuçları bekleyeceğiz” dedi

Son dakika - Emre Belözoğlu: Olası bir fırsatı daha kaçırmamalıyız

SENAD OK

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de Sivasspor maçının travması yaşanıyor. Sarı - lacivertli takım bu mücadeleyi kazansa son haftaya lider olarak girecekti. Erol Bulut’u gönderip yerine Emre Belözoğlu’nu getiren yönetimin hedefi şampiyonluk şansı tam olarak kaçmadan doğabilecek fırsatı kullanabilmekti. O fırsat ayağa kadar gelse de Fenerbahçe bunu değerlendiremedi. İkinci plan ise eğer şampiyon olunamazsa sezonu ikinci bitirip ön eleme turu oynayarak Şampiyonlar Ligi vizesi almaktı.

Özellikle bu durum mali açıdan da önem taşıyordu. Ancak bu da an itibariyle zora girdi. Şampiyonluğun yanısıra ikincilik şansını da büyük ölçüde yitiren takımda bu nedenle ciddi bir moral bozukluğu yaşanıyor.

Teknik sorumlu Emre Belözoğlu hafta içi yaptığı toplantılarda takımı toparlamaya çalıştı. Şampiyonluk ve ikincilik şanslarının çok azaldığını farkında olan genç çalıştırıcı, “Futbolun her sonuca açık olduğunu son hafta gördük. Biz çıkıp işimizi yapacağız ve diğer sonuçları bekleyeceğiz. Moral bozukluğu yaşamamız gayet doğal. Ancak güçlü oyuncular olarak artık Sivasspor maçını geride bırakmanız gerekiyor. Son maçımıza kafa olarak tamamen hazır olmalıyız. Olası bir fırsatı daha kaçırmamalıyız” ifadelerinizi kullandı.

Haberin Devamı

Vedat Muriqi'nin Serie A'ya Uzanan Hikayesi

Yazarlar