Galatasaray Erden Timur harekete geçti! Galatasaray'da iki transfer için görüşmeler başladı

Erden Timur harekete geçti! Galatasaray'da iki transfer için görüşmeler başladı

27.12.2023 - 09:17 | Son Güncellenme:

Angelino'nun veda ettiği Galatasaray'da sol bek adaylarıyla tekrar temasa geçildi. Gündemde iki isim öne çıkarken bu adaylar ile görüşmeler başlamış durumda.

Erden Timur harekete geçti Galatasarayda iki transfer için görüşmeler başladı

Galatasaray'da yaklaşan Ocak transfer dönemi öncesi transfer yapılacak bölgeler belirlendi. Angelino'nun ayrılığı sonrası sol bek transferini hızlıca sonuçlandırmak isteyen yönetim orta saha transferinde de acele etmek istiyor. Galatasaray'ın gündeminde iki isim var...

Haberin Devamı

ANGELINO YOL AYRIMINDA

Cim Bom’un sezon başında Leipzig’den kiraladığı ve 20 maç oynaması halinde 6.5 milyon Euro’luk zorunlu satın alma maddesinin devreye gireceği Angelino, 19. maçın sonunda bir anlamda takımına veda etti. Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesinde Türkiye’den ayrılan İspanyol futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ayrılık kararını doğrulamış oldu.

Erden Timur harekete geçti Galatasarayda iki transfer için görüşmeler başladı

LOCKO İÇİN 3.5 MİLYON EURO

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek geçtiğimiz günlerde mutlaka bir sol bek alacaklarının müjdesini vermişti. Kulüp bu doğrultuda çalışmalarını hızlandırdı.

Savunmanın solunda tam anlamıyla bir Boey etkisi yaratmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, genç oyuncuya yakın bir profile sahip olan Bradley Locko’nun peşinde. Fransa’da Brest forması giyen 21 yaşındaki Fransız sol bek için 3.5 milyon Euro’luk bir bonservis bütçesi ayrılmış durumda.

Haberin Devamı

Brest, Locko’yu sezon başında sadece 500 bin Euro’ya Reims’ten transfer etmişti. Locko burada yaptığı çıkışla Avrupa devlerinin ilgisini çekmeyi başardı.

Erden Timur harekete geçti Galatasarayda iki transfer için görüşmeler başladı

POLONYA'DAN ALTERNATİF SOL BEK

Gündemdeki diğer sol bek ise tam bir gol makinesi. Polonya’da Jageillonia takımında görev yapan 24 yaşındaki Bartlomiej Wdowik, bu sezon 19 lig maçında 9 gol 2 asistle oynadı.

Sansasyonel frikik gollerine de imza atan genç oyuncunun gol sayısının yüksekliğinde zaman zaman sol önde oynamasının da etkisi var. Ancak Sarı-Kırmızılılar, Angelino’dan alamadıkları hücum katkısını Wdowik’in sağlayabileceği inancına sahip. Yönetim, bu iki genç yetenekten birini en kısa sürede Galatasaray’a kazandırmayı hedefliyor.

Erden Timur harekete geçti Galatasarayda iki transfer için görüşmeler başladı