Turkish Airlines Euroleague Son dakika: Ergin Ataman'dan transfer açıklaması! Micic ve Larkin sözleri heyecan yarattı

Son dakika: Ergin Ataman'dan transfer açıklaması! Micic ve Larkin sözleri heyecan yarattı

27.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines Euroleague'de şampiyonluğa ulaşan ve üst üste ikinci kez zirvede yer alan Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman açıklamalarda bulundu. Tecrübeli koç, transfer mesajı verdi. Ergin Ataman, Larkin ve Micic'le ilgili önemli ifadeler kullandı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika: Ergin Atamandan transfer açıklaması Micic ve Larkin sözleri heyecan yarattı

Turkish Airlines Euroleague'de üst üste ikinci kez şampiyon olan Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman soruları cevapladı. TRT Spor'a konuşan Ergin Ataman, transfer mesajı verdi. Ergin Ataman geleceği merak konusu olan Shane Larkin ve Vasilije Micic'le ilgili önemli ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Ergin Ataman, Real Madrid'le oynanan finalle ilgili "Sayı atarak kazanamayacağımızı anladığımızda sistemimizi revize ettik" diye konuştu.

'MOLA HAKLARIMIZI ÖNÜMÜZDEKİ FİNALDE KULLANIRIZ'

56 yaşındaki çalıştırıcı üst üste üçüncü kez final oynamasının sorulması üzerine, "Finalde çok sakindim. Kazanacağımıza inanıyordum. Rotasyonumuz daraldığında savunmamıza daha çok önem verdik. Kaybettiğimiz Barcelona maçından sonra şampiyon olabileceğimizi düşündüm. Real Madrid'in tüm oyun planlarına hazırlıklıydık.Rakip takım panik haline düşüp mola aldığı için bizim almamıza gerek kalmadı. Mola haklarımızı önümüzdeki finalde kullanırız" diye konuştu.

Ergin Ataman, Anadolu Efes'in bu sezonki bütçesinin 28 milyon euro civarında olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Turkish Airlines Euroleague'deki en başarılı takımın sorulması üzerine Ergin Ataman, "Avrupa Ligi tarihinin en başarılı takımı bana göre 2019-20 sezonu Anadolu Efes'tir" dedi.

'TÜRK OLARAK KABUL ETMEMİZ LAZIM'

56 yaşındaki çalıştırıcı Milli Takım'da da oynayan Shane Larkin'le ilgili, "Shane Larkin final maçından sonra podyuma Türk bayrağı ile çıktı. Artık Larkin'i Türk olarak kabul etmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

Will Clyburn'ün transferi hakkında konuşan Ergin Ataman, "Avrupa'daki bütün takımlar Will Clyburn'ün peşinde. Onun bizimle olmasını istiyoruz" dedi.

'DEVAM EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM'

Shane Larkin ve Vasilije Micic'in geleceği hakkındaki soru üzerine Ergin Ataman, "Larkin kariyerinin zirvesine çıktı, burada çok mutlu. Micic'in de takımımızda devam edeceğini düşünüyorum" yorumunda bulundu.

A Milli Takım'da da görev alacak olan Ergin Ataman hedefi şu sözlerle duyurdu:

Milli Takım'da hedefimiz Avrupa Şampiyonası'nı kazanmak.

'BUNUNLA GURUR DUYUYORUM'

Anadolu Efes'in kazandığı şampiyonluk sonrası uluslararası medyaya Türkçe konuşmasıyla ilgili soruya Ergin Ataman, "O coşkulu anı Türk Milleti ile Türkçe konuşarak paylaşmak istedim. Bununla gurur duyuyorum. Bazı kelimeleri İngilizce anlatmak kolay değil, anlamazlar" diye konuştu.

Pep'in Gözünden: Guardiola'nın şampiyonluk maçındaki tepkileri