Fenerbahçe Son dakika - Erol Bulut'tan Mesut Özil ve ayrılık açıklaması! Perotti...

Son dakika - Erol Bulut'tan Mesut Özil ve ayrılık açıklaması! Perotti...

14.01.2021 - 23:05 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası'nda Kasımpaşa'yı yenerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe'de Teknik Direktör Erol Bulut açıklamalarda bulundu.Özil ile ilgili soruya cevap veren Bulut, Perotti'nin 8 ay sahalardan uzak kalabileceğini açıkladı. Bulut, "Perotti, ay kadar sahalardan uzak kalabilir. Aramızdan ayrılırsa -ki, öyle görünüyor. Oraya bir takviye düşünüyoruz." dedi.

Türkiye Kupası'nda Kasımpaşa'yı yenerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe'de Teknik Direktör Erol Bulut açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İŞTE O AÇIKLAMA

"İki takım da kontrollü başladı. Pozisyon vermemeye çalıştı iki takım. Süre biraz geçince oyun açıldı. İkinci yarı daha da iyi oldu. Yeterince gol pozisyonları oldu. Biz birini iyi değerlendirdik duran toptan. Defansımızı iyi yaptık."

"Takımın fiziksel durumundan çok memnunum"
"Sakatlarımız ve kart cezalılarımız oluyor. Hep rotasyona gitmek zorunda kalıyoruz ki maalesef sezon sonuna dek böyle devam edeceğiz. Çünkü üç günde bir maç oynuyoruz, rakiplerimiz için de aynı şekilde bu durum. Takımın fiziksel durumundan çok memnunum. Son maçta 118 km, önceki maçta 117.5 km koştuk. Arada sadece iki günlük dinlenme vardı. O yüzden fiziksel açıdan bir sorun olduğumuzu düşünmüyorum ama takım sonuçta yoruluyor, bu son derece normal."

Haberin Devamı

Mesut Özil cevabı
"Mesut Özil konusunda bir gelişme var mı?" sorusuna Erol Bulut: "Hep birlikte izleyeceğiz." cevabını verdi.

"Perotti'nin yerine takviye düşünüyoruz"
"Perotti çok önemli ve değerli bir futbolcu. Roma'da yaptıkları ortada. Ancak maalesef sakatlık bir türlü onu bırakmadı. Ameliyat olacak gibi görünüyor. 8 ay kadar sahalardan uzak kalabilir. Aramızdan ayrılırsa -ki, öyle görünüyor. Oraya bir takviye düşünüyoruz."

Son dakika - Erol Buluttan Mesut Özil ve ayrılık açıklaması Perotti...

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bulut, maça iki takımın da kontrollü bir oyunla başladığını belirtti.

 İkinci yarıda iki tarafın da açıldığını anlatan Bulut, "İkinci yarıda hücum anlamında iki takım da girişimlerde bulundu. Duran toptan değerlendirdiğimiz bir gol var. Sonrasında bunu iyi koruduk. Tur atladığımız için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Genç futbolcuları Ömer Faruk'un durumuna ilişkin konuşmak istemediğini dile getiren Bulut, "Kendisi yetenekli, iyi bir futbolcu. Biz kendisi için elimizden geleni yaptık." değerlendirmesinde bulundu.

Kırmızı kart gören Mert Hakan Yandaş'ın Kasımpaşa'dan Aytaç Kara ile yaşadığı pozisyonu da değerlendiren Bulut, şunları kaydetti: 

"Mert Hakan profesyonel bir futbolcu. Biraz canı yanmış olabilir ama Fenerbahçe'nin futbolcusu. Aytaç kafasına tekme attı bunu hakem görmedi VAR'dan da görmediler. Görülmesi gerekirdi, ikisi de kırmızı kart. Orada oyuncumuz bir reaksiyon gösterdi ama bunu kendisiyle yarın oturup konuşacağız."

Haberin Devamı

Erol Bulut, sol kanat oyuncuları Diego Perotti'nin takımdan ayrılması durumunda o bölgeye bir takviye yapacaklarını da açıkladı.