Fenerbahçe Son dakika | Ersun Yanal: "Muriqi aman sakın formayı çıkarmasın diye..."

Son dakika | Ersun Yanal: "Muriqi aman sakın formayı çıkarmasın diye..."

18.01.2020 - 22:32 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Gaziantep'i 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu. Yanal, "2. yarıya başlangıç bizi mutlu etti. Oyunun büyük bölümünde istediğimiz üstünlüğü kuramadık" dedi. Yanal, Muriqi'nin 2. sarıdan kırmızı kart görmesiyle ilgili konuştu

Son dakika | Ersun Yanal: Muriqi aman sakın formayı çıkarmasın diye...

Süper Lig'de Gaziantep'i 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal maç sonu konuştu.

Haberin Devamı

"İstediğimiz üstünlüğü kuramadık"
"2. yarıya başlangıç bizi mutlu etti. Oyunun büyük bölümünde istediğimiz üstünlüğü kuramadık. Topa sahip olan, rakibi kontrol eden ve ülkede bunu en çok yapan takımız. Bundan bazı bölümlerde memnun değilim."

"Oyunun memnun olmadığım bölümlerini düzelterek, topa daha çok hakim olan bir Fenerbahçe olması gerekiyor. Önümüzdeki haftalarda Fenerbahçe taraftarının görmek istediği oyunu, Fenerbahçe tekrar gösterecektir."

Ersun Yanal, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

 "Muriqi aman sakın formayı çıkarmasın diye..."
Muriqi'nin 2. sarıdan kırmızı kart görmesiyle ilgili olarak,  "Muriqi aman sakın formayı çıkarmasın diye biz saldırıyorduk çocuğa. Biz böyle şeylere tenezzül eder miyiz, biz Fenerbahçe'yiz. Böyle şeylere tenezzül edilir mi? Böyle şeylerin konuşulması bile ayıp, yapmayın. Bizim için kupa çok önemli ve değerlidir. Biz Kayserispor ile 0-0 berabere kaldık ve onlarla çok önemli bir maça çıkacağız."

Haberin Devamı

Skordan ve oyundan memnun olduğunu belirten Yanal, şu ifadeleri kullandı: 

"Bugün ikinci yarıya 3 puanla başladık. Hem oyun hem de skor olarak mutlu ediciydi. Maçın en önemli sonucu oyun sonunda kazanılacak 3 puandı, kazandık. Fenerbahçe her zaman topa hakim olan bir takımdır. Zaman zaman etkin oyunumuzu rakibe verdiğimiz oldu. Ama öyle dakikalar vardı ki oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Rakibimiz kim olursa olsun oyun kontrolünü rakiplerine kabul ettiren takımız. Bu son dakikalarda gördüğümüz baskıyı sonraki haftalarda görmek istemiyoruz. Bu bizi çok mutlu etmiyor. Kazandığımız 3 puan için oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün yükselen bir takıma kazandığımız için mutluyuz."

 "Fenerbahçe'nin sportif direktörlüğünden istifa eden Damien Comolli'nin gidişi sizi kötü etkiledi mi?" sorusuna ise Yanal, bunun bir süreç olduğunu vurgulayarak, "Fenerbahçe bu sürecin içinde çok kişiyle beraber oldu. Başkanımız bu konuyla ilgili detaylı bir açıklama yaptı. Ben değerli arkadaşımıza başarılar diliyorum. Bizim herhangi bir sorumunuz olmadan kulübümüzün şartlarında çalıştık. Onun dışında çok söyleyeceğim şey yok. Bizler oynadığımız futbola odaklanan ve bunun için çalışan insanlarız." şeklinde cevap verdi.

Haberin Devamı