Futbol Son dakika | Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti! Kulüplerden başsağlığı mesajları

Son dakika | Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti! Kulüplerden başsağlığı mesajları

19.03.2024 - 23:28 | Son Güncellenme:

Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti. 44 yaşında vefat eden merhum için kulüplerden başsağlığı mesajları geldi.

Son dakika | Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti Kulüplerden başsağlığı mesajları

Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

ENTÜBE EDİLMİŞTİ
Aort Damarı yırtılması sonucu yaşam mücadelesi veren eski Milli oyuncu uzun zamandır sağlık problemleriyle mücadele ediyordu. Martin son olarak 10 Mart'ta entübe edilmişti. 44 yaşındaki eski futbolcu, tedavi gördüğü hastanede gözlerini hayata yumdu.

Futbolculuk kariyerinde aralarında Beşiktaş ve Trabzonspor'un da olduğu birçok takımda oynayan Ersen Martin, 4 kez de A Milli Takım forması giymişti.

BAKAN BAK'TAN TAZİYE MESAJI
Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medyada Ersen Martin'in ölümü sonrası yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:
Ülkemiz futbolunun sevilen ismi, milli takımımızın da formasını giyen Ersen Martin’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ersen kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Son dakika | Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti Kulüplerden başsağlığı mesajları

Haberin Devamı

TFF
"Türk futbolunun değerli isimlerinden, A Millî Takımımızın eski futbolcusu Ersen Martin'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Ersen Martin'e Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz."

BEŞİKTAŞ
Eski futbolcumuz Ersen Martin’in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ersen Martin'e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

GALATASARAY
Eski milli futbolcu Ersen Martin'in vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Ersen Martin'e, Allah'tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve Türk futbol camiasına başsağlığı diliyoruz.

TRABZONSPOR
Eski futbolcumuz Ersen Martin'in hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Yaşamını yitiren Ersen Martin’e Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz.

FENERBAHÇE
Eski milli futbolcu Ersen Martin'in vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Ersen Martin'e Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz.

ADANA DEMİRSPOR
Eski kulübü Adana Demirspor vefat haberi sonrası paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Eski milli futbolcumuz Ersen Martin’in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ersen Martin’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Haberin Devamı

GENÇLERBİRLİĞİ
Bir dönem Gençlerbirliği’mizin formasını da terleten milli futbolcu Ersen Martin'in vefat haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Ersen Martin'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınları başta olmak üzere camiamıza ve Türk futboluna başsağlığı diliyoruz

SİVASSPOR
2009-2010 sezonunda takımımızda forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin'in vefat haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. EMS Yapı Sivasspor Kulübü olarak Ersen Martin'e Allah'tan rahmet ailesine, sevenlerine ve futbol camiasına başsağlığı diliyoruz.

GÖZTEPE
Bir dönem kulübümüzde de forma giymiş olan Ersen Martin'in vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve futbol camiasına başsağlığı dileriz.

BAŞAKŞEHİR
Eski milli futbolcu Ersen Martin'in vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Ersen Martin'e Yüce Allah'tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve Türk futbol camiasına başsağlığı diliyoruz.

Haberin Devamı

Son dakika | Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti Kulüplerden başsağlığı mesajları

ERSEN MARTİN'İN KARİYERİ
23 Mayıs 1979'da Almanya'da dünyaya gelen Ersen Martin, futbola Nürnberg altyapısında başladı. U19 takımında oynadıktan sonra A takıma yüksleen Ersen, 1999 yazında Beşiktaş'a transfer olan Martin 2000/2001 sezonunu Siirt Jetpa'da kiralık geçirdi.

2001/2002 sezonunda Göztepe'ye transfer olan Ersen Martin, 2002 yazında Denizlispor'a gitti. Burada 3 sezon oynayan Ersen Martin, 2005-2006 sezonunu Ankaraspor'da geçirdi.

2006 yazında Trabzonspor'a imza atan milli futbolcu, 2007/2008 sezonunda Recreativo Huelva'ya 1.1 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. İspanya'da iki sezon geçiren Ersen Martin, Sivasspor formasıyla ülkemize geri döndü.

Daha sonra Manisaspor, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği'nde oynayan Ersen, 2013 yılında Eyüpspor forması giyerken kariyerini noktaladı.

Ersen Martin, kulüp kariyeri boyunca 371 resmi maça çıkıp 101 gol attı, 27 de asist yaptı.

Haberin Devamı