Fenerbahçe Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferini resmen açıkladı! İşte ilk sözleri

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferini resmen açıkladı! İşte ilk sözleri

29.01.2024 - 13:19 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertliler, Atletico Madrid'den Çağlar Söyüncü'yü renklerine kattığını duyurdu. Fenerbahçe Kulübü sözleşme detayını açıklarken, milli savunmacının ilk sözleri aktarıldı.

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferini resmen açıkladı İşte ilk sözleri

Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'i renklerine bağlayıp gövde gösterisi yapan Fenerbahçe'den bir transfer daha... Sarı-lacivertli kulüp, Atletico Madrid'den Çağlar Söyüncü'yü sezon sonuna kadar kadrosuna kattığını duyurdu.

Haberin Devamı

İşte kulüpten yapılan açıklama: "Ailemize hoş geldin Çağlar Söyüncü. 

Kulübümüz, savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü’nün kiralık transferi için kulübü Atletico Madrid ve kendisi ile anlaşmaya vardı. Milli oyuncu 2023-24 sezonunun sonuna kadar Fenerbahçemizin formasını giyecek.

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferini resmen açıkladı İşte ilk sözleri

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki yer aldı.

'HEDEFLERİM ŞAMPİYONLUK VE KUPALAR KAZANMAK'

İmzaların atılmasının ardından ilk röportajını veren Çağlar Söyüncü, “Burada olmaktan dolayı mutluluk ve heyecan duyuyorum. Bir an önce takıma katılmak istiyorum ve elimden geleni yapıp, takıma ve camiama yardım etmek istiyorum. Kulübümüzün de benim de hedeflerim şampiyonluk ve kupalar kazanmak. Zaten buraya beni bağlayan da bu oldu. Güzel bir takımımız var. Sabırsızlıkla aralarına katılmayı bekliyorum. Süper Lig’de de ilk deneyimim olacak. Bunun için de ayrıca heyecanlıyım” dedi.

Haberin Devamı

Çağlar Söyüncü’ye ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile başarılar diliyoruz."

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferini resmen açıkladı İşte ilk sözleri

 

 

 

 

Yazarlar