Fenerbahçe Son dakika - Fenerbahçe'de dört koldan taarruz

Son dakika - Fenerbahçe'de dört koldan taarruz

10.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de teknik heyet geçen sezonun maçlarını izleyerek planlarını yapıyor. Yönetim ise bazı isimlerin gönderilmesinin ardından golcü için düğmeye basacak

Son dakika - Fenerbahçede dört koldan taarruz

SENAD OK

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de hem teknik heyet hem de yönetim yeni sezon öncesi ciddi bir mesainin içine girdi. Sarı-lacivertlilerde geçen sezonun analizi, transfer çalışmaları ve taktik planların yanısıra oyunculara kondisyon yüklemesi de yapılıyor.
Teknik Direktör Vitor Pereira’nın daha önce kulüpte önemli bir avantaj olarak görülürken, Portekizli teknik adam teklifi aldıktan sonra kısa bir çalışma yapıp Başkan Ali Koç’a raporunu sunmuştu. Pereira şimdiyse geçen sezonki takımı daha iyi tanımaya çalışıyor. Geniş bir ekibe sahip olan tecrübeli teknik adam sezonun tüm maçlarını analiz ediyor, artılar ve eksiler masaya yatırılıyor.
Buradan çıkacak sonuç yeni sezonun yol haritasını belirleyecek. 4 ya da 5 transferle sezona başlamayı planlayan sarı-lacivertlilerde geçen sezonun iskeleti üzerine bir oyun inşa edilmesi planlanıyor. Takımın kondisyon yüklemesi ve taktik çalışmalar ise birarada yürütülüyor. Teknik Direktör Pereira’nın üzerinde durduğu en önemli konu topu rakipten bir an önce almak. Bunu yapabilmek için de uyum ve kondisyon gerekiyor.
Yönetim de mesaisine devam ediyor. Caulker ve Serdar Dursun transferlerini kampa yetiştiren sarı-lacivertli idareciler gönderilecek oyuncuların ardından yeni transferleri açıklamayı planlıyor. Bu noktada en kritik konu golcü transferi. Vedat Muriç ve Boupendza başta olmak üzere teknik heyetin raporu doğrultusunda çalışmalar yürütülüyor.

Haberin Devamı