Fenerbahçe Son dakika - Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu hayal kırıklığı yarattı!

Son dakika - Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu hayal kırıklığı yarattı!

23.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de son 3 sezondur patlama yapması beklenen Ferdi Kadıoğlu’nda istenen gelişmeler bir türlü yaşanmıyor. Genç yıldızın Beşiktaş derbisinde oyuna girdikten sonraki performansı da 2018’den beri devam eden istikrarsızlığı gözler önüne seriyor

Son dakika - Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlu hayal kırıklığı yarattı

Sarı-lacivertli takımda gelecek vaat eden yıldızlardan biri olarak gösterilen Ferdi Kadıoğlu’nun son durumu merak ediliyor. 2018-19 sezonunda takıma katılan 21 yaşındaki orta saha halen daha beklenen patlamayı gösteremedi.
Beşiktaş derbisinde de sonradan oyuna giren Ferdi’nin performansı tat vermedi. 2018’den beri yaşanan istikrarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi. Özellikle ilk 11’e düzenli olarak girememe ve son süreçte sadece maçlara sonradan dahil edilen genç yıldızın geleceği de sorgulanmaya başlandı. Haziran 2022’de sözleşmesi bitecek olan Ferdi, bilhassa Erol Bulut yönetiminde beklenen etkiyi gösteremedi.

Haberin Devamı



En son G.Antep
Oyuna sonradan girdiği Trabzonspor ve Hatay maçlarında skora etki edecek paslar atmasına karşın ilk 11’e alınmayan Ferdi Kadıoğlu, bu sezon 21 lig maçında sadece 6 defa ilk 11’de yer buldu. 19 Aralık 2020’de ligin 13. haftasında oynanan Gaziantep maçından beri ilk 11’de şans göremeyen yıldız orta saha, son 5 lig maçında da hep 70’den sonra sahaya sürüldü. Yakın zamanda Ömer Faruk Beyaz gibi potansiyelli bir genci kaybeden Fenerbahçe’de, Ferdi Kadıoğlu’nda benzer sözleşme sıkıntısının yaşanmasından endişe ediliyor.

Karapınar sürprizi
Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe’ye katıldığından beri 5 farklı hoca ile çalıştı. Cocu, Erwin Koeman, Ersun Yanal, Tahir Karapınar ve Erol Bulut, genç yıldıza antrenörlük yaptı. Ferdi’nin en verimli olduğu dönem ise Tahir Karapınar ile geçen 8 maçlık süre oldu. Karapınar ile 8 maçta 2 gol 2 asist yapan genç orta saha 4 gole direkt etki etti.