Fenerbahçe Son dakika: Fenerbahçe'de Jorge Jesus'ta işlem tamam! Maaşı da belli oldu

Son dakika: Fenerbahçe'de Jorge Jesus'ta işlem tamam! Maaşı da belli oldu

20.05.2022 - 22:58 | Son Güncellenme:

A Bola'nın özel haberinde Jorge Jesus ile Fenerbahçe'nin görüşmeleri tamamlandı. Sarı-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi biletini kesinleştirince iş resmiyet kazanacak. Portekizli teknik adam ve ekibinin Fenerbahçe'den alacağı yıllık ücret ve sözleşme süresi de belli oldu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika: Fenerbahçede Jorge Jesusta işlem tamam Maaşı da belli oldu

Fenerbahçe'de merakla beklenen Jorge Jesus konusunda sona gelindi. A Bola'nın özel haberine göre sarı-lacivertli kulüp ile Jesus arasında son görüşmeler tamamlandı.

Haberin Devamı

LİZBON'DA BİR ARAYA GELMİŞLERDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus ile geçtiğimiz ay bir görüşme gerçekleştirmişti. İkili arasındaki dev zirvenin fotoğrafına Milliyet ulaşmıştı.

Lizbon’daki Solar dos Presuntos restoranında Jorge Jesus ve Ali Koç’un buluşmasında yer alan Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Souza adeta ev sahibi gibi davranmıştı. Portekiz Cumhurbaşkanı’nın sürekli olarak gittiği Lizbon’daki bu restoranda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’la tanıştığı ve yakın ilgi gösterdiği belirtilmişti. Jorge Jesus’u da çok iyi tanıyan Marcelo Rebelo de Souza’nın iş görüşmeleri yapılırken bulunmadığı ama sohbet kısmında ikiliyi yalnız bırakmadığı vurgulanmıştı.

Son dakika: Fenerbahçede Jorge Jesusta işlem tamam Maaşı da belli oldu

AVUKATI İDDİALARA CEVAP VERMİŞTİ

Haberin Devamı

Jorge Jesus’un avukatı Miguel Henrique, CNN Portugal’a Fenerbahçe ile ilgili açıklamalar yapmıştı. Jesus’un, Fenerbahçe ve Başkan Ali Koç’la iyi bir iletişim kurduğuna değinen Miguel Henrique, “Fenerbahçe Başkanı, Jorge Jesus ile kimya ve iletişim kurmayı başarıyor. Empati kurmayı başarıyor. Daha konuşulacak çok şey var. Bir davet olduğu ve Jorge’nin spor projesini daha iyi anlama arzusu olduğu doğru. Tartışılması gereken başka ayrıntılar da var ama ben bunlar hakkında konuşamam. Doğru olmaz” demişti.

DEVLER LİGİ BEKLENİYOR, ANLAŞMA 1 YILLIK

Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor deplasmanında oynayacağı maçın ardından anlaşma gerçekleşecek. Jorge Jesus ve ekibi ısrarla Şampiyonlar Ligi'nin kesin olarak resmileşmesini bekliyor.

Sarı-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi biletini garantilediği an iş resmiyete kavuşacak. Jorge Jesus'un gelecek hafta da İstanbul'da Fenerbahçe tarafından duyurulacağı ve basına tanıtılacağı vurgulanıyor. Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'la 1 yıllığına sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Son dakika: Fenerbahçede Jorge Jesusta işlem tamam Maaşı da belli oldu

MAAŞI DA BELLİ OLDU

Öte yandan Portekiz basınının Fenerbahçe ile anlaştığını duyurduğu Jorge Jesus konusunda bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Goal.com'un haberine göre; tecrübeli teknik adam ve ekibinin Fenerbahçe'den alacağı yıllık ücret de belli oldu. Goal.com'un haberine göre; Jorge Jesus ve yardımcıları, Fenerbahçe'den 7 milyon euro maaş alacak.

Haberin Devamı

FLAMENGO GÜNDEME GELMİŞTİ

Ayrıca Jorge Jesus'un Flamengo için 20 Mayıs tarihine kadar beklediği fakat herhangi bir çağrı alamadığı için Fenerbahçe ile görüşmeleri hızlandırdığı bildirildi. Daha önce Brezilya'daki seyahatinde Flamengo'ya dönmek istediğini kaydeden deneyimli antrenör herhangi bir geri dönüş alamadı ve bu defter açılmadan kapandı.

Rangers'ın Avrupa Ligi'nde finale uzanan mükemmel serüveni

 

Yazarlar