Fenerbahçe Son dakika - Fenerbahçe'de Jose Sosa kararı! Muhtemel 11'ler...

Son dakika - Fenerbahçe'de Jose Sosa kararı! Muhtemel 11'ler...

06.12.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de 5 oyuncu sakatlıkları yüzünden Yukatel Denizlispor karşısında takımdaki yerlerini alamayacak. Beşiktaş mağlubiyeti ve eksiklikler sebebiyle Denizlispor maçında farklı bir Fenerbahçe olacak.

Son dakika - Fenerbahçede Jose Sosa kararı Muhtemel 11ler...

Fenerbahçe’de 5 oyuncu sakatlıkları yüzünden Yukatel Denizlispor karşısında takımdaki yerlerini alamayacak. Tedavilerine devam edilen Nazım Sangare, Mauricio Lemos, Kemal Ademi ve Diego Perotti ile çalışmalarını salonda sürdüren Mbwana Samatta kritik müsabakada forma giyemeyecek. Kovid-19’u atlatan ve son testi negatif çıkan Enner Valencia ise kadroya alındı. Valencia gibi son testi negatif çıkan Sinan Gümüş ise maç ve antrenman eksiği nedeniyle İstanbul’da bırakıldı.

Haberin Devamı

Jose Sosa tercihi
Beşiktaş mağlubiyeti ve eksiklikler sebebiyle Denizlispor maçında farklı bir Fenerbahçe olacak.
Sarı-lacivertli takımda hem oyunu değiştirmek hem de eksiklerin yerini doldurmak için mecburi değişiklikler yapılacak. Bu çerçevede öncelikle orta saha yapısı değişecek. Gustavo sarı kart cezalısı. Mert Hakan bu sayede 11’e girecek. Tecrübeli futbolcu 10 numara pozisyonunda görev yapacak. Ozan Tufan ise Mert Hakan’ın arkasında yer alacak.  Son maçlarda bekleneni veremese de teknik heyet tercihini Sosa’dan yana kullanacak.

Derbide sakatlanan Diego Perotti’nin yokluğunda bu bölgede Ferdi Kadıoğlu forma giyecek. Diğer kanatta ise Dimitris Pelkas olacak. Sakatlıklar sebebiyle takımın tek golcüsü Papiss Cisse yine takımdaki yerini alacak. Caner Erkin ve Serdar Aziz de ilk 11’e dönecek.

Haberin Devamı

Son dakika - Fenerbahçede Jose Sosa kararı Muhtemel 11ler...

Pelkas sınırda
Sarı-lacivertli takımda, Dimitris Pelkas, Yukatel Denizlispor müsabakası öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Yunan oyuncu bugün kart görmesi halinde 12. haftada Kadıköy’de Yeni Malatyaspor ile yapılacak maçta görev yapamayacak.

Denizli’ye gittiler
Sarı-lacivertli takım, Yukatel Denizlispor maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde basına kapalı gerçekleşen son çalışma, ısınma hareketleri ve koşuyla başladı. Ardından tam sahada taktik ağırlıklı çift kale maça geçildi. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman, duran top organizasyonlarıyla son buldu. Sarı-lacivertli takım çalışmanın ardından Denizli’ye giderek kampa girdi.

Mathieu Valbuena'nın Spartak Moskova'ya Müthiş Golü

Yazarlar