Fenerbahçe Son dakika - Fenerbahçe'de Mesut Özil kararı! Muhtemel 11'ler

Son dakika - Fenerbahçe'de Mesut Özil kararı! Muhtemel 11'ler

03.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Emre Belözoğlu, Mesut Özil’den vazgeçmeyi düşünmüyor. Ünlü yıldızın bu akşam BB Erzurum karşısında da ilk 11’de yer alması isteniyor ve takımın esas parçalarından biri olması için özel çaba harcanıyor

Son dakika - Fenerbahçede Mesut Özil kararı Muhtemel 11ler

Fenerbahçe’de teknik patron Emre Belözoğlu, Mesut Özil ile devam etmeyi düşünüyor. Sakatlığı sonrası ilk kez Alanyaspor maçına ilk 11’de başlayan yıldız futbolcunun performansı büyük eleştiri topladı. Fiziksel açından eksiği olduğu net şekilde ortaya çıkan Mesut, hücumda etkisiz kaldı.

Ancak buna rağmen Emre Belözoğlu, ünlü futbolcunun takımın vazgeçilmez bir parçası olması gerektiğini düşünüyor. Pas oyunu ve topa hakimiyet üzerine bir kurgu oluşturan genç çalıştırıcı bunun en önemli parçasının da Mesut Özil olması gerektiğini düşünüyor.

Haberin Devamı

Son dakika - Fenerbahçede Mesut Özil kararı Muhtemel 11ler



Oyun zekası ve teknik kapasitesi ile son dönemde yetişen en önemli yıldızlardan olan Özil’in bu oyun görüşünü bazen takım arkadaşları tam olarak anlamakta ya da reaksiyon vermekte zorluk çekiyor.
Bunun için de sürekli aynı takımın oynaması gerekiyor. Takımın ve Mesut’un birbirini tanıması için biraz daha zamana ve maç oynamaya ihtiyacı var. Ancak gelecek senenin de planlarını yapan sarı-lacivertliler son anda bir sürpriz olmazsa Emre Belözoğlu ile devam edecek. Belözoğlu da Mesut’a çok güveniyor.
Bu çerçevede gelecek sezon oyunun merkezinde yer alacak olan ismin de sezonun kalan haftalarından itibaren takıma monte edilmesi söz konusu.

Son dakika - Fenerbahçede Mesut Özil kararı Muhtemel 11ler

Sağ bek Ozan
Alanyaspor maçında kırmızı kart gören Gökhan Gönül, bugünkü BB Erzurum maçını kaçıracak. Bir diğer sağ bek Nazım Sangare’nin sakatlığı da devam ediyor. Emre Belözoğlu, bu nedenlerle sağ bekte Ozan Tufan’a şans verecek.Alanyaspor deplasmanında da Gökhan  oyundan atıldıktan sonra Ozan sağ beke geçmişti. Şu anda takım içinde de bu bölgede oynayabilecek en ideal isim 25 yaşındaki futbolcu olarak belirlendi. 

Haberin Devamı

Ozan Tufan'ın Dalgalı Kariyeri

Yazarlar