Fenerbahçe Fenerbahçe'de resmiyet an meselesi! Joachim Löw'le anlaşma sağlandı

Fenerbahçe'de resmiyet an meselesi! Joachim Löw'le anlaşma sağlandı

04.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yeni sezonun teknik direktörünü arayan F.Bahçe’de Joachim Löw için son Almanya seferi başlıyor. Trabzonspor maçı sonrası sarı-lacivertlilerin ünlü çalıştırıcıyla işi resmiyete bağlaması bekliyor.

Fenerbahçede resmiyet an meselesi Joachim Löwle anlaşma sağlandı

SENAD OK

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de teknik direktör konusu artık nihayete kavuşuyor. Daha Vitor Pereira görevdeyken teknik direktör çalışmaları başlamıştı.Fenerbahçe’de teknik direktör konusu artık nihayete kavuşuyor. Daha Vitor Pereira görevdeyken teknik direktör çalışmaları başlamıştı.

Ancak önemli teknik adam adayları devre arası görevi kabul etmeye sıcak bakmadı. Bu isimlerden biri de Joachim Löw’dü. Alman çalıştırıcıyla yeni sezon için görüşmeler uzun süredir devam ediyordu. Yapılan birçok görüşmenin ardından Löw’le birçok konuda anlaşma sağlandı. Gelecek hafta yani 6 Mart’taki Trabzonspor maçının sonrasında Başkan Ali Koç’un Almanya’ya gideceği ve Löw ile yüz yüze son bir görüşme yapacağı öğrenildi. Hatta Löw’ün de bu sezon özelinde Fenerbahçe’nin maçlarını izlediği de biliniyor.

Haberin Devamı

Bu görüşmede artık iki tarafın kesin anlaşmaya varıp ardından resmi mukavele sürecine geçilmesi bekleniyor. 62 yaşındaki deneyimli teknik adamın sadece üstyapı değil altyapı ile de yetkili olacağı ifade edildi. Bu sayede sarı-lacivertlilerde bir oyun kültürü oluşması hedefleniyor. Ayrıca mevcut teknik direktör İsmail Kartal’ın da Löw’ün ekibinde yer alacağı dile getirildi.

İkili 1998-99 sezonunda da Fenerbahçe’de beraber çalışmıştı. Löw’ün kendi ekibiyle A takımda yeni bir yapı kuracağı da aktarıldı. Mart ayı içerisinde Joachim Löw için resmi bir açıklama bekleniyor.

Fenerbahçede resmiyet an meselesi Joachim Löwle anlaşma sağlandı

1907’den sponsorluk

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı için 1907 Fenerbahçe Derneği kol sponsoru oldu. Yapılan anlaşma ile 1907 logosu, kadın futbol takımı formasının kolunda yer alacak. Ülker Stadyumu 1907 tribününde düzenlenen basın toplantısına Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş, 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya ve 1907 Fenerbahçe Derneği Genel Sekreteri Cenk Soner katıldı.

Fenerbahçede resmiyet an meselesi Joachim Löwle anlaşma sağlandı

Hull City ile dostluk maçı

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Hull City ile Fenerbahçe hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Championship ekibi Hull City’i satın alan Acun Ilıcalı’nın gelecek sezon öncesinde Fenerbahçe ile bir hazırlık maçı yapmak istediği kaydedildi. Habere göre Acun Ilıcalı’nın Hull City’nin yurt içi ve yurt dışı profilini yükseltmek için bu tarz birçok projelerde bulunacağı söylenirken, Fenerbahçe ile oynanması istenen maçın İstanbul’da olacağı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fenerbahçede resmiyet an meselesi Joachim Löwle anlaşma sağlandı

Biletler satışta

Süper Lig’de 28. haftada Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 6 Mart Pazar Ülker Stadı’nda oynanacak dev maçın biletleri satışa çıktı. 70 TL’den başlayan bilet fiyatları 450 TL’ye kadar çıkıyor.

Hazırlıklar sürüyor

Fenerbahçe, 6 Mart Pazar günü Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Isınma, çabukluk ve koordinasyon hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan oyuncular pas çalışması yaptı. Çift kale maçlarla devam eden idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Novak ve Gustavo günü bireysel çalışmalarla tamamlarken, Ferdi Kadıoğlu ile Valencia ise günü salon çalışmasıyla geçirdi.

Fenerbahçede resmiyet an meselesi Joachim Löwle anlaşma sağlandı

Fenerbahçe'nin Geçilmez İkilisi: Attila Szalai ve Kim-Min Jae

Yazarlar