Yeni Malatyaspor Fenerbahçe'den ayrıldı! 1. Lig ekibi transferi açıkladı

Fenerbahçe'den ayrıldı! 1. Lig ekibi transferi açıkladı

07.02.2024 - 18:03 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Tiago Çukur, 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'a transfer oldu.

Fenerbahçeden ayrıldı 1. Lig ekibi transferi açıkladı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşti. Sarı-lacivertlilerin genç futbolcusu Tiago Çukur, 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile anlaşma sağladı. Ümraniyespor, Tiago Çukur'u sezon sonuna kadar kiraladı.

Haberin Devamı

Ümraniyespor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Hoş geldin Tiago! Kulübümüz, Fenerbahçe’den forvet oyuncusu Tiago Çukur’u sezon sonuna kadar kiralık anlaşma ile renklerine bağladı. Tiago’ya hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz."

21 yaşındaki santrfor, sezonun ilk yarısını Belçika temsilcisi Beveren'de kiralık olarak geçirdi. Taigo Çukur burada 19 maça çıktı ve 3 asist üretti.

Zeeburgia altyapısında futbola başlayan Tiago Çukur daha sonra Feyenoord altyapısı, AZ Alkmaar altyapısı, Watford altyapısı ve Doncaster'de forma giydi. Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu başında Tiago Çukur için 250 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Fenerbahçe, Tiago Çukur'u sırasıyla Dender EH, SK Beveren ve Ümraniyespor'a kiraladı. 21 yaşındaki forvetin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Tiago Çukur'un güncel piyasa değeri 350 bin euro.

Yazarlar