FenerbahçeSon dakika | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Tolgay ve Falette...

Son dakika | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Tolgay ve Falette...

13.07.2020 - 14:54 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli kulüp, Demir Grup Sivasspor maçında sakatlanıp oyuna devam edemeyen iki oyuncuyla ilgili açıklama yaptı.

Son dakika | Fenerbahçeden sakatlık açıklaması Tolgay ve Falette...

Fenerbahçe Kulübü, futbolcuları Tolgay Arslan ve Simon Falette'in sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, çekilen MR sonucunda Tolgay Arslan'ın ayak bileğinde burkulmadan dolayı eski bağ yırtığı yerinde ve eklem içinde ödem tespit edildiği aktarıldı.

Son dakika | Fenerbahçeden sakatlık açıklaması Tolgay ve Falette...

Simon Falette'in çekilen MR'ında ise kalça ekleminde ödem oluştuğu, yırtık ya da kopmanın ise görülmediği kaydedildi.

Her iki oyuncunun da tedavisine başlanıldığı ifade edildi. Falette'in Beşiktaş derbisine yetiştirilebileceği öğrenildi. Tolgay Arslan'ın ise 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. 

 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler