Türkiye Son dakika - Futbolculardan Şenol Güneş'e mesaj: Kendinizi değil bizi korudunuz

Son dakika - Futbolculardan Şenol Güneş'e mesaj: Kendinizi değil bizi korudunuz

20.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş’le bir araya gelen ay-yıldızlı oyuncuların, “Takımı korumak için tüm sorumluluğu üstünüze aldınız. Bu tutumunuzu asla unutmayacağız” dedikleri belirlendi

Son dakika - Futbolculardan Şenol Güneşe mesaj: Kendinizi değil bizi korudunuz

SERDAR SARIDAĞ

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, İtalya ve Galler mağlubiyetlerinin ardından oyuncuları için kendini adeta feda etti. Basın toplantılarında kötü sonuçların sorumluluğunu üstlenen ve kullandığı kelimeleri titizlikle seçen Güneş, oyuncularla yaptığı görüşmelerde de aynı yöntemi uyguladı, takımına sahip çıktı.
Güneş’in yardımcılarıyla gerçekleştirdiği toplantıda “Benim eleştirileri takımın üzerinden almam lazım. Bizim az da olsa şansımız var ve bu ihtimali kovalamak zorundayız. Görevim teslim olmak değil, sonuna kadar mücadele etmek” diye konuştuğu bildirildi.

Şenol Güneş’in bu tutumunu büyük takdirle karşılayan ay-yıldızlı oyuncuların, kaptan Burak Yılmaz yönetiminde kendi aralarında toplantı yaptığı ortaya çıktı. Futbolcuların daha sonra Şenol Güneş ile bir araya geldiği aktarıldı.

Ay-yıldızlı oyuncuların bu toplantıda, “Hocam sen bize herkesin önünde sahip çıktın. Aslında senin hiçbir hatan yok. Biz yeteri kadar gerçek gücümüzü sahaya yansıtamadık.
Bizimle yaptığın toplantılarda bir tane hatamızı yüzümüze söylemedin. Aslında tüm suç bizim. Fakat tüm sorumluluğu sen üstüne aldın. Bizi basın toplantısında korudun. Gruptan çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çıkarız ya da çıkamayız ama biz senin yaptığını asla unutmayacağız” ifadelerini kullandıkları aktarıldı.

Haberin Devamı

Son dakika - Futbolculardan Şenol Güneşe mesaj: Kendinizi değil bizi korudunuz

Yazarlar