Galatasaray Galatasaray, Carlos Vinicius ile sözleşme imzaladı!

Galatasaray, Carlos Vinicius ile sözleşme imzaladı!

02.02.2024 - 19:31 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Carlos Vinicius ile sözleşme imzalandığını TFF'ye bildirdi.

Galatasaray, Carlos Vinicius ile sözleşme imzaladı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Cedric Bakambu'nun vedasının ardından forvet hattına takviyede bulundu. Sarı-kırmızılılar, tecrübeli forvet Carlos Vinicius'u kadrosuna dahil etti.

Haberin Devamı

Galatasaray, Carlos Vinicius ile yapılan anlaşmanın sezon sonuna kadar olduğunu TFF'ye bildirdi. Carlos Vinicius ile resmi sözleşme imzalandı.

MALİYETİ BELLİ OLDU

Galatasaray, Carlos Vinicius'un sezon sonuna kadar kiralanması karşılığında Fulham'a 600 bin euro ödeneceğini açıkladı. Öte yandan oyuncuya 600 bin euro ödeneceği belirtildi. KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Carlos Vinicius Alves Morais ve kulübü Fulham Football Club Limited ile oyuncunun 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 600.000 euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonu için net 600.000 euro sezonluk ücret ödenecektir."

Haberin Devamı

28 yaşındaki santrfor bu sezon Fulham'da 16 maça çıktı ve 3 gol sevinci yaşadı. Carlos Vinicius'un güncel piyasa değeri 6 milyon euro.