Galatasaray SON DAKİKA | Galatasaray, Derrick Köhn'ü transfer etti! Bu gece İstanbul'a geliyor, işte sözleşme detayları

SON DAKİKA | Galatasaray, Derrick Köhn'ü transfer etti! Bu gece İstanbul'a geliyor, işte sözleşme detayları

07.02.2024 - 13:39 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası'nda Bandırmaspor'u 4-2 mağlup ederek çeyrek finale yükselen Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların transfer gündemini değerlendirdi. Dindar, Köhn transferinin mali detaylarını duyurdu.

Türkiye Kupası'nda RAMS Park'ta Bandırmaspor'u 4-2 mağlup eden Galatasaray çeyrek finale yükseldi. Türkiye'de transferin bitmesine 2 gün kala sarı-kırmızılılarda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer Instagram canlı yayınında Serkan Özen'in sorularını yanıtladı. Dindar, Galatasaray'ın transfer gündemini değerlendirdi. Nevzat Dindar, Derrick Köhn transferindeki rakamları duyurdu.

Nevzat Dindar'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

"GALATASARAY'IN KULÜBESİ KALİTE OLARAK YETERSİZ"

"Vinicius'u merak ediyordum. Onu izlemek için maça gittim. Galatasaray ilk yarıda fena bir performans sergilemedi. VAR'dan gelen uyarılar sonrası penaltı golleri vardı. Maç Galatasaray açısından soru işaretleri vardı. Tete kendine gelmiş gibi gözüküyor. Özellikle Vinicius'un gelişinden sonra Tete de motive bir şekilde. Vinicius fiziksel olarak hazır durumda. Icardi her zaman sahada olmayacak. Sakatlıklar, cezalı olma durumu ve performans düşüklüğü olabiliyor. Halil'in hayal kırıklığı yarattığını söyleyebiliriz. Dünden sonra Halil'in kariyeri olumsuz etkilendi. Bandırmaspor bir alt ligde iyi mücadele eden takımlardan... Bu maçta bile Halil tepki toplayacak performansa imza attı. Ndombele, Berkan, Kaızmcan gibi isimlerin performansları hayal kırıklığı. Galatasaray'ın kulübesinin kalite açısından yetersiz olduğunu gördük."

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Galatasaray, Derrick Köhnü transfer etti Bu gece İstanbula geliyor, işte sözleşme detayları

"ZAHA'NIN TEPKİSİ PROBLEM OLMAZ"

"Okan hocanın iletişimi konusunda ahkam kesemem. Bu konuda Türkiye'deki en başarılı isimlerden biri diyebilirim. Zaha'nın jest ve mimiklerinden ne demek istediğini anlamıyorsunuz. Sahada kalması iyi bir şey. Zaha yavaş yavaş havaya girmeye başladı. Bu problem olmaz. Başka bir teknik direktör olsa bu kadar kolay Nelsson'a dönmezdi. Kompleksli bir hoca olmadığı için bu görüntü hemen unutulur. Hoca keyifliydi."

SON DAKİKA | Galatasaray, Derrick Köhnü transfer etti Bu gece İstanbula geliyor, işte sözleşme detayları

İŞTE KOHN TRANSFERİNDEKİ DETAYLAR

"Galatasaray, Derrick Köhn ile anlaştı. Hannover ile Galatasaray arasındaki pazarlıklar devam ediyor. Aradaki fark azalmış durumda. Köhn kulübüne rest çekti. Kulübüne 'Hayatımın fırsatı bana izin verin' dedi. Galatasaray, Boey ve Bakambu'dan gelen paraları savurmadı. Tutumlu hareket ediyor yönetim. Buradan gelen paraların tamamı borca harcayacak. Bu transfer Avrupa Ligi'nde forma giyemeyecek. Bu bir Sacha Boey transferi değil. Oyuncunun ofansif yönü son derece iyi. Galatasaray'a katkı verecektir diye düşünüyorum. Kaan, Kerem Demirbay, Eyüp ve Gökdeniz transferleriyle anlıyoruz ki Galatasaray'ın Almanya ayağı iyi. Levent Mercan çok zor. Karagümrük'ten oyuncu almak kolay değil. Sonuçta takım kaptanları ve onların da ihtiyaçları var."

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Galatasaray, Derrick Köhnü transfer etti Bu gece İstanbula geliyor, işte sözleşme detayları

İSTANBUL'A GELİYOR

Skorer'in edindiği bilgiye göre Galatasaray'ın transferi için Hannover ile anlaşma sağladığı Derrick Köhn, bu gece İstanbul'a gelecek. Alman oyuncu sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak. 

3 MİLYON 350 BİN EURO BONSERVİS ÖDENECEK 

Köhn transferi için sarı-kırmızılı kulüp, Hannover 96’ya 3 milyon 350 bin euro bonservis ödeyecek. Ayrıca 300 bin euro da bonus var.. 25 yaşındaki futbolcu ile 3.5 sene + 1 sene opsiyonlu sözleşme yapıldı. Alman futbolcu yıllık 450 bin euro kazanacak. 

"VINICIUS BAŞROL HAVASI VERİYOR"

"Galatasaray, Aurier ile iyi bir transfer yaptı. Kısa süreli bir anlaşma yapıldı. Avrupa ve Dünya futbolunun iyi takip eden dostlarımla konuştuğumda çok enteresan bir transfer dediler. Profesyonelce izleyen isimlere sordum. Aurier tahimn ettiğimizden daha farklı bir iz bırakacak. Belki 4 ay sonra performansıyla kontrat yapılması kendi elinde. Vinicius'un opsiyon maddesi yok. Bakambu'dan daha faydalı olacak. Bakambu, Icardi ile bir denklemde düşünülebilirdi ama Icardi'nin problem yaşadığı dönemlerde o boşluğu dolduracak isim olamıyordu. Vinicius başrol havası veriyor. Jesus, Fenerbahçe'ye çok istedi."

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Galatasaray, Derrick Köhnü transfer etti Bu gece İstanbula geliyor, işte sözleşme detayları

"ON NUMARA TRANSFERİ YAZA KALDI"

"Galatasaray sansasyonel ya da on numara gibi kritik bir pozisyona transfer yapsalar bile Avrupa'da oynatamayacaklar. Bize söylenen 'Piyasa koşullarına göre transfer yapacağız' şeklindeydi. Galatasaray'ın sezonun geri kalan kısmı için böyle bir transfer yapılacağını düşünmüyorum. Sezon sonunda bazı oyuncuların sözleşmesi sona erecek ve kiralık oyuncular var. On numara transferinin yaz transfer döneminde ele alınacağını düşünüyorum."

Haberin Devamı

"HALİL DERVİŞOĞLU KİRALIK OLARAK GİDEBİLİR"

"Galatasaray'da bir ayrılık daha beklemiyorum. Halil'e Türkiye'den bazı kulüplerin ilgisi var. Galatasaray, Halil'i belki bonservisiyle gönderebilir veya kiralayabilir. Tete kalıyor. Ziyech'in kontratının dondurulması söz konusu değil. Bu saatten sonra gidecek oyuncu olursa Halil olur ve kiralık gider."

SON DAKİKA | Galatasaray, Derrick Köhnü transfer etti Bu gece İstanbula geliyor, işte sözleşme detayları

"ÇAĞDAŞ ATAN, GALATASARAY'A KARŞI MOTİVE OLUYOR"

"Çağdaş Atan'ın Galatasaray'a ters geldiğini düşünürsek çok kolay bir maç olmayacak. Piatek formda ve Başakşehir de son haftalarda iyi bir grafik yakaladı. Galatasaray için hiçbir maç kolay olmuyor. Çağdaş Atan'ın Galatasaray maçlarındaki motivasyonu hafızalarımızda. Kolay bir maç olmayacak ama Galatasaray kazanır. Galatasaray hedefe kilitlendiğinde o hedef bir şekilde ulaşabiliyor. Başakşehir maçı kolay bir maç olmayacak. Galatasaray çok zorlanıyor ama bir yandan serisi de var. Bu seri bozulmaz diye tahmin ediyorum. Şu an Galatasaray'ın devre arasındaki takviyelerle güçlendiğini göremiyoruz. Fenerbahçe'de Krunic, Bonucci, Çağlar gibi isimler direkt 11'de oynayabiliyor. Galatasaray'da bu etkiyi göremiyoruz. Puan kaybının telafisi yok. Kolay değil. Kaybeden için dünyanın sonu. Böyle bir lig yok. Abdülkerim'in Başakşehir maçında oynayabileceğini düşünmüyorum. Farklı bir atmosferde oynanacak. Çağdaş Atan'ın da takımını Galatasaray'a karşı motive edeceğini düşünüyorum."

SON DAKİKA | Galatasaray, Derrick Köhnü transfer etti Bu gece İstanbula geliyor, işte sözleşme detayları

SON DAKİKA | Galatasaray, Derrick Köhnü transfer etti Bu gece İstanbula geliyor, işte sözleşme detayları

Yazarlar