Galatasaray Son dakika - Galatasaray, Keven Schlotterbeck’i gündemine aldı!

Son dakika - Galatasaray, Keven Schlotterbeck’i gündemine aldı!

25.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Christian Luyindama ile yolları ayırmayı düşünen sarı-kırmızılıların, Freiburg takımının formasını giyen stoper Keven Schlotterbeck için Alman ekibine teklifte bulunduğu dile getirildi.

Son dakika - Galatasaray, Keven Schlotterbeck’i gündemine aldı

Alman Ligi’nde Freiburg takımının formasını giyen stoper Keven Schlotterbeck’in, Galatasaray scout ekibi tarafından istendiği ifade edildi.

Haberin Devamı

Christian Luyindama ile yolları ayırmayı düşünen sarı-kırmızılıların, Alman ekibine teklifte bulunduğu dile getirildi .Ön libero olarak da görev yapabilen Schlotterbeck’in geçen sezon Union Berlin’de kiralık olarak oynadığı vurgulandı. Bundesliga’da 24 karşılaşmada görev alan 24 yaşındaki Alman oyuncunun 30 Haziran 2022’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Alparslan’a özel hoca
Göztepe’den ayrılıp, Galatasaray ile anlaştığı söyleyen Alparslan Öztürk’ün şimdiden yeni sezon hazırlıklarına başladığı ifade edildi.
Radyospor’un konuğu olan menajeri Ömer Kızılkoca, “Göztepe’de iyi işler yaptı ve başarılı biçimde veda etti kulübüne; yeni sezonda, yeni takımında olacak. Haziran’ın 5’inde resmi transfer dönemi başlıyor. Alparslan vicdani olarak Göztepe’ye iyi şeyler vererek ayrıldığı için rahat. Taraftarın sevdiği bir futbolcuydu. Geçen hafta özel antrenör tuttu ve çalışmalara başladı” dedi.

Haberin Devamı

Diagne döndü
Cim-Bom’un devre arasında, İngiltere’nin West Bromwich Albion’a kiraladığı Mbaye Diagne, Premier Lig’in önceki bitmesiyle birlikte yeriden Galatasaray’a döndü. Sarı-kırmızılı ekipte ilk yarıda 15 maçta 9 golü bulunan Senegalli oyuncu, Ada’da da 16 karşılaşmada 3 gol, 2 asiste imza koydu. 31 Mayıs 2023’e kadar sözleşmesi bulunan Diagne’nin durumu, teknik direktör kararıyla netlik kazanacak.

Didier Drogba'nın Müthiş 2009-10 Sezonu