Galatasaray Son dakika Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Sacha Boey ve Patrick van Aanholt'u KAP'a bildirdi!

Son dakika Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Sacha Boey ve Patrick van Aanholt'u KAP'a bildirdi!

23.07.2021 - 23:29 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Sacha Boey'in transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Bu açıklamanın ardından Aslan, , Van Aanholt'un transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Son dakika Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Sacha Boey ve Patrick van Aanholtu KAPa bildirdi

Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme Turu ilk maçında PSV'ye deplasmanda 5-1 yenilerek turu zora sokan Galatasaray'da yönetim transfer çalışmalarına hız verdi. Romanya'nın Universitatea Craiova kulübünde forma giyen Alexandru Cicaldau'nun transferi için resmi görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildiren sarı-kırmızılı ekip, sağ bek transferi konusunda da yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Galatasaray, Sacha Boey transferini KAP'a bildirdi
Galatasaray açıklamasında "13.09.2000 doğum tarihli Sacha Boey’in transferi konusunda Fransız Stade Rennais FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerini kullandı. Sacha Boey geçtiğimiz sezon Rennes formasıyla 26 resmi maçta şans buldu. Genç sağ bek takım arkadaşlarını bir kez golle buluşturdu.

Pazar günü İstanbul'da
Fabrizio Romano'nun haberine göre ise  Galatasaray, Rennes'in sağ beki Sacha Boey ile anlaştı. 20 yaşındaki futbolcu Pazar günü İstanbul'a geleceği öne sürüldü. Sözleşme süresi ise Haziran 2025'e kadar.

Van Aanholt KAP'a bildirildi
Galatasaray, Van Aanholt'un transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Sarı-kırmızılı kulüp, "Hollanda Milli Takım oyuncusu 29.08.1990 doğum tarihli Patrick van Aanholt ile transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yazarlar