Galatasaray Son dakika Galatasaray transfer haberleri! Rota yeniden İtalya

Son dakika Galatasaray transfer haberleri! Rota yeniden İtalya

24.01.2019 - 15:52 | Son Güncellenme:

Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor. Forvet transferi konusunda henüz somut adımlar atamayan Galatasaray'da Alan ve Pato hamlelerinden sonuç alamayan Galatasaray'da yeni isimler ortaya atılmaya devam ediyor. Bu doğrultuda hedefinin yeniden İtalya'ya çeviren Galatasaray'da Lazio'da forma giyen Felipe Caicedo için kiralama teklifinde bulunacak. İşte 24 Ocak Galatasaray transfer haberleri...

Son dakika Galatasaray transfer haberleri Rota yeniden İtalya

Transfer sezonunun bitmesine bir hafta kala Galatasaray'da transfer harekatı tüm hızıyla devam ediyor. Forvet transferi konusunda Alan ve Pato'dan istediğini bulamayan Galatasaray Alan Carvalho'nun 5 milyon Euro imza parası istemesi üzerine apar topar masadan kalktı. Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak Pato ve Alan transferi konusunda dün son dakika açıklamalarında bulundu.

Haberin Devamı

Bu doğrultuda rotasına yeniden rotasını İtalya'ya çeviren Galatasaray'da Felipe Caicedo sesleri yükselmeye başladı. Lazio'da forma giyen golcü oyuncu için Galatasaray'ın Lazio ile temaslara geçtiği ve bu transferin kısa süre içerisinde sonuçlandırılacağı gelen haberler arasında...

Galatasaray Koulouris'in peşinde! Açıklama geldi

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'da gündeme Yunan forvet Efthymios Koulouris geldi. Bonservisi PAOK'ta bulunan golcü futbolcu ile ilgili resmi açıklama PAOK'un teknik direktörü Konstandinidis'ten geldi.

Galatasaray'ın istediği iddia edilen Koulouris için Yunanistan'dan açıklama geldi.

PAOK'un takım direktörü Konstandinidis, "Galatasaray'la görüşmelerimiz Garry Rodrigues'in transferinden doğan alacağımızla ilgiliydi" dedi.

Haberin Devamı

Son dakika Galatasaray transfer haberleri Rota yeniden İtalya

Koulouris ile ilgili ise şunları söyledi:

"Bu konuda görüşülmesi gereken mevki PAOK değil. Bizim oyuncumuz ama yıl sonuna kadar Atromitos'ta olacak. Önce o kapının zili çalınmalı"

Atromitos'ta kiralık olarak forma giyen 22 yaşındaki Koulouris, bu sezon 20 maçta 18 gol atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 1.5 milyon euro Transfermarkt değeri bulunan genç futbolcunun, PAOK ile 2021 yılına kadar anlaşması bulunuyor. (Takvim)

Galatasaray'da Tetteh'in alternatifi Liverpoollu Origi

Galatasaray'ın Alan Carvalho transferine bitti gözüyle bakılırken, ikinci santrfor olarak düşündüğü Tetteh için de girişimlerini sürdürüyor. Aslan, Tetteh'in kulübü Sparta Prag'ın yoğun çabalara rağmen ikna edilmemesi nedeniyle Liverpool'dan Divock Origi'yi kiralamayı planlıyor.

Son dakika Galatasaray transfer haberleri Rota yeniden İtalya

İngiliz ekibinin, önceliğinin 23 yaşındaki Belçikalı golcüyü satmak olduğu öğrenilirken, belirlenen 20 milyon euro'luk transfer bedelini herhangi bir kulübün karşılamadığı kaydedildi.

Geçen sezon 6.5 milyon euro'ya Wolfsburg'a 1 yıllığına kiralanan Origi için yarım sezonluğuna 3 milyon euro'luk kiralama bedeli biçildi. Sarı-kırmızılı kulübün Tetteh için son çalışmalardan da sonuç alınmadığı takdirde Origi'yi getirmeyi hedeflediği bildirildi. (Takvim)

Galatasaray Felipe Caicedo için İtalya'da!

Haberin Devamı

Alan, Tetteh ve Pato transferlerinde mutlu sona ulaşamayan Galatasaray, Laziolu golcüye resmen talip oldu.

Dubai'de golcü transferi konusunda somut adımlar atamayan Galatasaray'da, İdari Menajer Şükrü Hanedar bu sabah Roma'ya gitti.

Son dakika Galatasaray transfer haberleri Rota yeniden İtalya

Hanedar, Lazio'da forma giyen Felipe Caicedo için İtalyan kulübü ile temaslara başladı.

Galatasaray, Ekvadorlu golcü için kulübüne ilk olarak sezon sonuna kadar kiralama teklif etti. Galatasaray, Ekvadorlu golcü için kulübüne ilk olarak sezon sonuna kadar kiralama teklif etti.

Alınan bilgilere göre 30 yaşındaki futbolcuya yıllık 2 milyon euro önerildi. Lazio'da yedek konumunda olan Ekvador'lu futbolcu da, Galatasaray'a gitmek istediğini İtalyan kulübüne iletti.

İki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği gelen bilgiler arasında...

30 yaşında ve 1.83 boyundaki Felipe Caicedo, bu sezon İtalya Serie A'da Lazio ile 13 maçta sahaya çıktı ve 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. (Aspor)