Galatasaray Son dakika - Galatasaray'a bir şok daha! Milli ara çok pahalıya mal oldu...

Son dakika - Galatasaray'a bir şok daha! Milli ara çok pahalıya mal oldu...

16.11.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da eksikler halkasına Babel de eklendi, sarı-kırmızılılar bir anda üç oyuncusunu birden kaybetti.

Son dakika - Galatasaraya bir şok daha Milli ara çok pahalıya mal oldu...

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Omar Elabdellaoui’nin Norveç Milli Takımı’nda koronavirüse yakalanması, Luyindama’nın Demokratik Kongo Milli Takımı’nda sakatlanması sonrasında bir kötü haber de Babel’den geldi. Cim-Bomlu oyuncu, önce semptomları gösterdiği için Hollanda kadrosundan çıkarıldı, 4. test pozitif sonuçlandı.

Milli maçlar için verilen ara Galatasaray’a çok pahalıya mal oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, üç önemli oyuncusunu birden kaybetti. Omar Elabdellaoui, Luyindama derken, dün de Ryan Babel’den kötü haber geldi.
İlk sıkıntı sağ bek Omar Elabdellaoui’den gelmişti. Norveç Milli Takımı’nda yer alan futbolcu, testlerinin pozitif çıkması nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. Zaten Norveç’in Romanya ile oynayacağı karşılaşma da ertelendi.
Demokratik Kongo Milli Takımı antrenmanında sakatlanan Luyindama’nın kasık bölgesinde sorun olduğu ve bu hafta oynamasının kesinlikle söz konusu olmadığı belirtildi. Milli takım kadrosundan çıkartılan oyuncunun kesin durumu yarın yapılacak kontroller sonrası belli olacak.
Demokratik Kongo Milli Takımı doktorlarının Luyindama ile ilgili 3 haftalık bir tedavi programı öngördüğü, bunu da oyuncuya ilettikleri öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulüp ise Kongolu doktorların daha önceki yanlış teşhislerinden dolayı temkinli hareket ediyor.
Son olarak Hollanda Milli Takımı’nda Ryan Babel de kadrodan çıkarıldı. 3 testi negatif sonuçlanan Galatasaraylı futbolcu önce koronavirüs semptomları taşıdığı için takımdan uzaklaştırıldı ve son olarak 4. testi pozitif çıktı.

Haberin Devamı

Saracchi’ye özel izin
Galatasaray’da Saracchi’nin milli arada soluğu ülkesinde aldığı ortaya çıktı. İkinci kez baba olmasından dolayı Teknik Direktör Fatih Terim’den ekstra izin alan Uruguaylı sol bekin ailesinin yanına gittiği belirtildi. Diğer taraftan Galatasaray’da 3 günlük iznin ardından Kayserispor maçının hazırlıklarına bugün devam edilecek.

Ryan Babel Ajax’taki İlk Golünden Sonra Konuştu