Galatasaray SON DAKİKA | Galatasaray'da Boey ve Angelino'dan sonra bir ayrılık daha! Bonservis bedeli belli oldu

SON DAKİKA | Galatasaray'da Boey ve Angelino'dan sonra bir ayrılık daha! Bonservis bedeli belli oldu

01.02.2024 - 16:14 | Son Güncellenme:

Sacha Boey'i 30 milyon euroya Bayern Münih'e gönderen Galatasaray'ın sezon başında satın alma opsiyonuyla kiraladığı Angelino ise Roma'ya transfer olmuştu. Sarı-kırmızılılarda Boey ve Angelino'dan sonra sürpriz bir ayrılık daha yaşandı. Galatasaray'ın elde edeceği bonservis belli oldu.

SON DAKİKA | Galatasarayda Boey ve Angelinodan sonra bir ayrılık daha Bonservis bedeli belli oldu

Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Serge Aurier ile anlaşma sağlayan ve sol bek transferini de kısa süre içinde tamamlamak üzere olan sarı-kırmızılılarda Sacha Boey ve Angelino'dan sonra sürpriz bir ayrılık daha yaşandı. Galatasaray'ın elde edeceği bonservis belli oldu.

Haberin Devamı

SACHA BOEY REKOR KIRARAK BAYERN'E GİTTİ

Galatasaray'da ilk ayrılık Sacha Boey ile yaşandı. Fransız oyuncu 30 milyon euro + 5 milyon euroluk bonus maddesiyle Türkiye bonservis rekorunu kırarak Bayern Münih'e transfer oldu. Galatasaray, Sacha Boey'den boşalan sağ bek pozisyonunu Fildişili yıldız Serge Aurier ile güçlendirdi. Yıldız oyuncunun Afrika Kupası'ndan sonra İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

SON DAKİKA | Galatasarayda Boey ve Angelinodan sonra bir ayrılık daha Bonservis bedeli belli oldu

ANGELINO, ROMA'YA TRANSFER OLDU

Galatasaray'ın sezon başında Leipzig'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı Angelino performansıyla sarı-kırmızılılarda bekleneni veremedi. Galatasaray ile 20 maça çıkması halinde 6 milyon euroluk satın alma opsiyonu devreye girecek olan İspanyol yıldız 19 resmi müsabakada görev yaptı. Roma, Leipzig ile sözleşme şartlarında anlaşma sağladı ve Angelino, İtalyan devine satın alma opsiyonuyla kiralandı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Angelino yerine Rıdvan Yılmaz ve Levent Mercan'ın isimleri gündeme geldi. A Spor'da yer alan habere göre Fatih Karagümrük, Levent Mercan'ın Galatasaray'a transfer olmasına izin vermedi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre ise Galatasaray, Rıdvan Yılmaz'ın transferi içni Rangers'la görüşmelerini sürdürüyor. Habere göre Galatasaray’ın sol bekte A planı hala Rıdvan Yılmaz. İki takım arasında en son dün resmi temas kuruldu. Görüşmeler devam ediyor. 

SON DAKİKA | Galatasarayda Boey ve Angelinodan sonra bir ayrılık daha Bonservis bedeli belli oldu

GALATASARAY'DA ÜÇÜNCÜ AYRILIK: CEDRIC BAKAMBU

Galatasaray'da Sacha Boey ve Angelino'dan sonra Cedric Bakambu da ayrılıyor. Fanatik'te yer alan habere göre sarı-kırmızılı kulüp, La Liga ekibi Real Betis ile oyuncunun transferi konusunda sözlü anlaşma sağlandı. Bakambu'nun bonservisi ile birlikte İspanyol kulübüne transferi yakın zamanda açıklanacak.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

2023 yılının yaz transfer döneminde Al-Nasr'dan transfer edilen Cedric Bakambu, sarı-kırmızılı takımda beklentileri karşılayamadı. İlk 11'de forma şansı bulmakta zorlanan 32 yaşındaki forvet, Galatasaray ile toplamda 16 maça çıktı. Cedric Bakambu, söz konusu 16 karşılaşmada iki gol atarken bir de asist yaptı.

Galatasaray ve Real Betis arasında görüşmelerin son aşamada olduğu ifade edilirken sarı-kırmızılı kulübün bonuslar dahil 5 milyon euroya yakın bir bonservis kazanacağı öne sürüldü.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Galatasarayda Boey ve Angelinodan sonra bir ayrılık daha Bonservis bedeli belli oldu