Galatasaray Galatasaray'da Emin Bayram kararı! Yönetim harekete geçti

Galatasaray'da Emin Bayram kararı! Yönetim harekete geçti

23.03.2024 - 20:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında Belçika ekibi Westerlo'ya kiraladığı Emin Bayram'la ilgili karar verdiği aktarıldı. Sarı-kırmızılıların genç stoperle ilgili harekete geçtiği belirtildi.

Galatasarayda Emin Bayram kararı Yönetim harekete geçti

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da Emin Bayram'la ilgili dikkat çeken bir karara imza atıldığı kaydedildi. Sarı-kırmızılıların sezon başında Belçika temsilcisi Westerlo'ya kiraladığı Emin Bayram'la ilgili harekete geçtiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Emin Bayram'ın Westerlo'daki başarılı performansı sonrası Galatasaray'da rotasyona girmeye hazırlandığı kaydedildi. Sarı-kırmızılılarda idarecilerin 20 yaşındaki stoperle yeni sözleşme imzalama kararı aldığı belirtildi.

Emin Bayram'ın sözleşmesinin uzatılacağı ve maaşına da zam yapılmasının planlandığı öğrenildi. 20 yaşındaki stoper bu sezon Westerlo'da 24 maça çıktı. Emin Bayram bu karşılaşmalarda 1 gol attı ve 2 asist üretti.

Galatasarayda Emin Bayram kararı Yönetim harekete geçti

Westerlo'dan sezon sonunda Galatasaray'a geri dönmesi beklenen Emin Bayram'ın sarı-kırmızılılardaki sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 20 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro.

Galatasaray altyapısında yetişen Emin Bayram, 2020-2021 sezonunun ikinci yarısını kiralık olarak Boluspor'da geçirdi. 20 yaşındaki stoper, U-21 Milli Takımı'nda 9 mücadelede oynadı ve 2 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar