Galatasaray Son dakika - Galatasaray'da Fatih Terim'den çift forvet tercihi! Yedek plan hazır...

Son dakika - Galatasaray'da Fatih Terim'den çift forvet tercihi! Yedek plan hazır...

19.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim, kazanılan Kayserispor maçının taktiğini Çaykur Rizespor karşısında da uygulayacak.

Son dakika - Galatasarayda Fatih Terimden çift forvet tercihi Yedek plan hazır...

NEVZAT DİNDAR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bu hafta da önce karşılaşmaya Falcao ve Mustafa Muhammed ile başlayacak. Ancak 4-1-2-1-2 sistemi sonuç vermezse iki hızlı kanat Henry Onyekuru ve Kerem Aktürkoğlu sahneye çıkacak ve gol arayacak.

Haberin Devamı

Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim, Hes Kablo Kayserispor maçında uzun bir aradan sonra ilk kez uyguladığı 4-1-2-1-2 sistemini A planı olarak belirledi.

Böylece Kolombiyalı forvet Radamel Falcao ile Mustafa Muhammed, Çaykur Rizespor maçında da beraber oynayacaklar. Tecrübeli teknik adam Muhammed’in enerjisine, Falcao’nun ise formuna güveniyor. Ancak bu sistem sonuç vermez ve sıkıntı yaşanırsa tecrübeli çalıştırıcı, Kayseri’de olduğu gibi iki hızlı kenar oyuncusu Onyekuru ve Kerem’i sahaya sürecek. Bu hamlenin karşılığını geçen hafta alan ve artık iyi bir ‘B Planı’ olduğunu düşünen sarı-kırmızılı teknik adam doğru anda bu şablona dönecek.

Akbaba’ya geçer not!
Diğer taraftan Kayserispor maçında tartışılan ve eleştirilen performanslardan birine imza atan Emre Akbaba’ya teknik kadronun sahip çıktığı öğrenildi. Teknik Direktör Fatih Terim ve kurmaylarının sanılanın aksine Akbaba’nın son vuruşlar hariç genel performansından memnun kaldığı belirtildi.

Karşılaşmada 10 numara pozisyonunda oynayan Emre Akbaba’nın Kayseri’de 5 net pozisyona girmesini değerli bulan sarı-kırmızılı teknik ekip bu nedenle Çaykur Rizespor karşısında da bu futbolcuyu sahaya sürmeyi düşünüyor. Feghouli’nin fiziksel olarak takım seviyesinde olmaması nedeniyle Emre Akbaba’nın bir adım önde olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Yazarlar