Galatasaray Galatasaray'da iç transfer hamlesi! Sözleşmesi uzatıldı

Galatasaray'da iç transfer hamlesi! Sözleşmesi uzatıldı

29.01.2024 - 00:43 | Son Güncellenme:

Sacha Boey'u rekor bedelle Bayern Münih'e gönderen Galatasaray'dan iç transfer hamlesi geldiği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, tecrübeli futbolcunun sözleşmesini uzattığı belirtildi.

Galatasarayda iç transfer hamlesi Sözleşmesi uzatıldı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da Sacha Boey ile yolların ayrılmasının ardından kasaya giren dev rakamla birlikte transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılıların ilk hamlesini iç transferde yaptığı aktarıldı.

Haberin Devamı

TRT Spor'un haberine göre; Galatasaray, Lucas Torreira'nın sözleşmesini 2028 yılına kadar uzattı. Uruguaylı futbolcunun maaşında iyileştirme yapıldığı belirtildi.

Lucas Torreira bu sezon Galatasaray'da 28 maça çıktı. 27 yaşındaki futbolcu bu süreçte 1 asist üretti. Avrupa ve Güney Amerika'dan talipleri bulunan Lucas Torreira'nın güncel piyasa değeri 16 milyon euro.

Montevideo Wanderers altyapısında futbola başlayan Lucas Torreira daha sonra Pescara, Sampdoria, Atletico Madrid, Fiorentina ve Arsenal'da oynadı. Galatasaray, 2022-2023 sezonu başında 8 milyon euro karşılığında Lucas Torreira'yı renklerine bağladı.

27 yaşındaki orta saha, Uruguay Milli Takımı'nın formasını 40 maçta terletti.