Galatasaray Son dakika - Galatasaray'da Mostafa Mohamed kararı! İşte muhtemel 11'ler

Son dakika - Galatasaray'da Mostafa Mohamed kararı! İşte muhtemel 11'ler

15.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Galatasaray'da Mostafa Mohamed'e ilk 11 yolu gözüktü.

Son dakika - Galatasarayda Mostafa Mohamed kararı İşte muhtemel 11ler

Galatasaray’da sakatlığın izlerini üzerinden çabuk atan ve son oynanan Yukatel Denizlispor maçında iki gol atan Mustafa Muhammed’e ilk on bir yolu gözüktü.

Haberin Devamı

Mısırlı forvetin idmanlarda da formda gözükmesi ve yapılan çift kale maçlarda attığı goller Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesinde yüzleri güldürdü.
Halil Dervişoğlu’ndan çok memnun olmasına karşın Teknik Direktör Fatih Terim’in bugünkü son 90 dakikaya ileri uçta Mustafa Muhammed ile başlama olasılığı güçlendi. Cim-Bom’da bir diğer forvet Radamel Falcao ise final maçında forma giyemeyecek.

Son dakika - Galatasarayda Mostafa Mohamed kararı İşte muhtemel 11ler

Onyekuru’da sorun
Galatasaray, Helenex Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenman ısınmayla başladı. Gruplar halinde dar alanda pas çalışmasıyla süren idmanın ana bölümünde taktik çalışma gerçekleştirildi. İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.
Sağ alt arka adalesinde ağrı hisseden Henry Onyekuru, antrenmanı yarıda bıraktı.

Haberin Devamı

Malatya’da eksik yok
Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Helenex Yeni Malatyaspor, maçın son hazırlığını yaptı ve İstanbul’a geldi. Süper Lig’de 39 maçta 45 puan toplayan ve herhangi bir iddiası bulunmayan konuk ekipte eksik ya da sakat oyuncu ise bulunmuyor.
Öte yandan Teknik Direktör İrfan Buz’un öğrencileri ile yaptığı son toplantıda karşılaşmada bir an bile mücadeleden kaçmamalaları gerektiğini vurguladığı öğrenildi.

Didier Drogba'nın Müthiş 2009-10 Sezonu

Yazarlar